Miért erősödik bennem a baba iránti vágy, mikor egyre inkább próbálom elnyomni?
Hát én nem értem, mit problémáznak az emberek tök egyszerű dolgokon :D
Kérdezd már meg tőle, hogy akkor hagyhatod-e már a francba a Pharmatexet, vagy húzzátok még egymás idegeit.
Én is ilyen helyzetben voltam a párommal. Én már régóta babát szeretnék, ő is tudja/tudta. Közöltem vele, hogy abbahagyom a tabit, h akar, akkor védekezhetünk gumival, de én nem fogok a védekezésről gondoskodni. Szóval ha nem akar gyereket, akkor húzzon gumit vagy valami. Azt mondta, hogy jó, de nem vett gumit. Nem védekezünk azóta sehogyan, de a baba sajnos ne sikerül azóta se, már fél éve.
Szóval már fél éve próbálkozunk, de tudom hogy ő nem fogja azt mondani soha, hogy "na szívem, most már babát szereznék". Ő egyszerűen nem ilyen. De nincsen rákényszerítve semmi,ha akarna védekezhetne, de mivel nem, ezért tudom, hogy ő is szeretné.
Szóval én azt tanácsolom neked, hogy ülj le vele, mondd meg hogy te mit szeretnél, és ha nem tetszik neki akkor védekezzen ő.
Sok szerencsét :)
KOmolyan nem értem, hogy két értelmes ember egy ilyen fontos dolgot miért nem képes megbeszélni. Normálisan, kimondva, érthetően, szavakkal!!! Úgy, hogy mindenki értse, tisztán lásson mit akar a másik.
Pont.
Mi lesz később, ha valamit meg kell beszélnetek?
Nagyon hasonló helyzetben vagyunk :)
28 vagyok én is és valahogy soha nem akartam gyereket egészen kb 27 éves koromig, mintha teljesen elvágtak volna. Előtört bennem az érés és képtelen voltam elnyomni. Mi 8 éve vagyunk együtt. A barátom nem akart még (27 éves). Aztán kb egy hétig próbálkoztunk, mert meggondolta magát rábólintott (amúgy csak pharmatexet használtunk védekezésnek előtte ami évekig működött is). Aztán pár hete nem jött meg és furán éreztem magam, kiderült terhes vagyok. És bár még nem akarta most várni szeretett volna, de mivel így alakult ő is örül neki. Bár még nem hiszem, hogy felfogta teljesen :)
Nem minden férfi képes ezt kimondani. Az enyém sem mondta volna ki ezt soha így konkrétan.
Ezt meg kel beszélnetek, nekünk pl majdnem ráment a kapcsolatunk is erre a témára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!