Lányok, akik hosszu ido után estetek teherbe, amikor már nemigazán torodtetek a tunetekkel végulis milyen tunetekkel járt? Gondolok a menzi elmaradásán kívul volt vmi jellegzetes ami nagyon más volt, vagy épp semmi tunet?
Semmi. A várt menszesz előtt volt mindjárt megjön-érzésem, mint rendszerint, és cicifeszülésem, mint rendszerint. Semmi nem utalt arra, hogy most másképp lesz, és útban van a baba. Egyszerűen csak nem jött meg, és pozitívat teszteltem.
A tünetek a 6. hét után indultak be, de akkor elég durván: a rosszulléttől az ágyból se tudtam kikelni.
Szia!
Én még 5+3 heteske vagyok de tök ugyanaz mint az első válaszolóval.
Akkor még csak ezek után leszek rosszul?Húú...
Sok sikert,és ha nem figyeled magad,akkor fog sikerülni--nálam így történt:)Azt sem tudom mikot volt pém...
Két naponta voltunk eggyütt,csak annyiban volt más,hogy apa feldobta a lábaimat a nyakába,és úgy madatunk pár percet.:))))))))
Drukkolok!
Szia!
Nekem mindig volt mellfeszülésem,abban a hónapban még az sem volt.Arra gondoltam,nem volt tüszőrepedésem,és kimarad egy ciklusom,így nem is törődtem vele,barátnőm unszolására csináltam 11 nap késésnél egy tesztet,csak hogy hagyjon már békén,én biztos voltam benne,hogy nincs baba,hisz mint írtam a szokásos cictünetek sem voltak.Természetesen tök pozit teszteltem,másnap az uh-on már egy 7mm-es petezsákot láttunk:)A terhesség alatt sosem volt tünetem,a mellem sem kezdett el jelezni,semmi nem volt.A szülésemet követő 2. napon a tejjbelövéskor volt az első mellfeszülés.Nekem így volt:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!