Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menzesz elmaradásán kívül...

A menzesz elmaradásán kívül ilyen korán lehet még más tünet?

Figyelt kérdés
5 napja késik. Semmi tünetet nem észlelek, kivéve, hogy a bal petefészkemnél szurkál, de ilyen máskor is előfordult.
2009. nov. 15. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha bizonytalan vagy,miért nem csinálsz egy tesztet? Az választ adna a kérdésedre!

Egyébként változó és egyénfüggőek a tünetek.

2009. nov. 15. 09:45
 2/10 A kérdező kommentje:

Azért, mert olyan sok negatív tesztem volt már, hogy nem akarok újra csalódni.

Már kezelés alatt állunk, de ebben a hónapban gyógyszerszünet volt, következő hónapban jönne az inszem. Úgyhogy nem sok az esély rá, hogy terhes lehetek, de hátha...

2009. nov. 15. 09:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok,ne legyél pesszimista! Lehet pont most sikerült,így nem ell menned beavatkozásra:) Hátha,tudod a remény hal meg utoljára nem? Bizakodj.És igenis csinálj gyorsan egy tesztet bármennyire is félsz tőle,5 napos késéssel egyértelmüen lehetne pozitív is szerintem!
2009. nov. 15. 10:47
 4/10 A kérdező kommentje:

Valaki azt mondta, hogy későn volt ovum, és még legalább 1 hét, mire meg kell jönnie. Csak nem értem, hogy miért, mikor mindig 29-30 naposak a ciklusaim. Ha esetleg te is értesz hozzá, itt a görbém:

[link]

2009. nov. 15. 10:50
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem a 16 ciklus napodon volt ovulációd,úgyhogy ha innen számolod a 14 napot,akkor már meg kellett volna jönnie! Egyébként szépen fenn van a hőd,megér egy tesztet szerintem!
2009. nov. 15. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
57%

A 26 ciklus napodon leesett a hőd de következő nap visszakúszott,ez akaár jót is jelenthet,beágyazódást:)

Ennyit tudtam segíteni.

2009. nov. 15. 11:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Hálásan köszönöm!
2009. nov. 15. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Na? Teszteltél?
2009. nov. 16. 09:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen, épp az előbb, negatívat. De még mindig nem jött meg, és a hőm sem esett le. Agyrém ez az egész! :)

[link]

2009. nov. 16. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom. Próbáld meg egy pár nappal később is, ha addig sem jön meg!
2009. nov. 18. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!