.23éves vagyok, egy éve prôbálok teherbe esni, eddig sikertelen. Ebben a hônapban ovu teszteztem, és nagyon bïzbenne, hogy most jött el az én idöm.! Ki nem várja 22-e körul rajtam kivul?
Nagyon off, de lesokkolt az a amit bemásolt az egyik válaszoló, hogy 3 év probalkozás után hallott először az ovutesztről. Ez hogy lehet?? Én mindig is tudtam, hogy van ilyen.. Meg 3 év után már vizsgálatoknál kéne tartani enm ovutesztnél. 3 évig nem jutott eszébe, hogy nem jókor vannak együtt? Amúgy, ha 2 naponta együtt van eyg pár szerintem tök fölösleges az ovuteszt. Én is használtam pár hónapot, de semmi értelmét nem láttam igazából. Amikor sikerült a baba már nem használtuk.
Kérdező, sok sikert, ha pár hónapig így sem sikerül akkor vizsgáltassátok ki magatokat!
Még mindig az első vagyok.
Mikor rávoltam állva folyamatosan a baba témára, azon kattogtam nem volt semmi.
Ebben a hónapban mikor összejött, igazából már azt mondtam a páromnak ne nyomja belém a cuccot mert nem is akarok már gyereket, és 1x mégis belém élvezett és abból az 1ből összejött a baba.. Hihetetlen.. Mikor meg hosszú hónapokig a babáért is csináltuk sokat, akkor meg nem jött össze.
Egyébként 25 vagyok :)
Csajok! Lehet ilyen tesztet boltban is venni? Rossmann/dm ilyenekre gondolok. Vagy csak neten?
Mi ebben a hónapban állunk neki, pm-es vagyok, így minden jól jön, amivel nőnek az esélyek :)
utolsó, rossmanban is van ovuteszt, de sokkal drágább. jobban megéri netről rendelni.
kérdező, én 20 leszek nemsokára, már fél éve próbálkozunk. múlt hónapban ovuteszteltem, és doki meg is nézett uh-val, de azt mondta hogy nem lesz baba és nem is lett. alig volt 8 mm a petesejtem :( valószínű hogy spontán nem fog sikerülni soha (a doki mondta), de azért még reménykedünk. ha egy évig nem sikerül spontán, belevágunk a kezelésekbe.
ez a 6. hónapunk, 21.-ére nem várom. de tuti meg fog jönni, ha nem az csoda lenne még a dokim szerint is. sok sikert neked!
Én 22-re nem várom :-)
Tegnap este volt pozitív az ovu teszt, voltunk is együtt.
Kíváncsi vagyok, hogy ma este is pozitív még, vagy már nem... :-)
Drukk mindenkinek! A pozitív tesztekhez pedig gratulálok!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!