Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül egy abortusz?

Mennyibe kerül egy abortusz?

Figyelt kérdés

Teherbe estem, de semmiképpen nem szeretnék még szülni. Mennyit kell fizetni az abortuszért? Nagyon fáj?

18l

2015. okt. 10. 11:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8%
30.000 és igen fáj..a gyerekednek.
2015. okt. 10. 13:48
 12/14 Gábor Rácz ***** válasza:
13%
Egészen pontosan egy darab emberi életbe kerül!
2015. okt. 12. 17:26
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

Mekkora farkak válaszolnak már...

Ha nem akarja a gyereket, nem akarja. Tényleg sokkal jobb, amikor megszüli és éhezik a gyerek, nem kap meg mindent mert nem tudja biztosítani neki anyagilag. Vagy megszüli és a pottyantósba dobja. Kapjatok már az agyatokhoz! Ez még a legbiztonságosabb módja, ha megtörtént a baj!

Amúgy tudtommal 30ezer, én is pont holnap megyek a családvédelemhez abortusz miatt. Nekem is becsúszott, nem tervezett. Fel a fejjel, akikkel beszéltem azt mondták, hogy nem fáj. Egy erősebb menstruációs görcshöz hasonlít.

2016. jan. 17. 22:01
 14/14 florszi ***** válasza:
32%
Aki "véletlen" lesz terhes hordja ki azt adja akkor örökbe... Az első perctől mikor megfogan a pici élő ember !! Aki az abortusz mellett dönt azt kellett volna lecsurgatni a lepedőn...vagy kikaparni az annyából...
2016. máj. 20. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!