Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortusz után rögtön teherbe...

Abortusz után rögtön teherbe lehet esni?

Figyelt kérdés
3 hete volt abortuszom szombaton vasárnap meg tegnap vizes bő folyásom volt ami kicsit ragadós volt.. és szombaton is meg tegnap is együtt voltam a párommal.. lehet terhes ? mikor kéne megjönnie ab után.eset már valaki így teherbe ?
2015. aug. 11. 07:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem védekezel inkább abortusz után???
2015. aug. 11. 07:48
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

Nem mondtak, hogy hat hetig nincs szex???

Fertozest is osszeszedhetsz...

4-6 het mire megjon a menzesz.

Nem baj, hogy nem birsz msgaddal es nyomod a szexet ab utan az sem baj, hogy eszetlenül nem vedekezel! Majd kikapartatod megint!!!

Undorító ez a leszarom hozzáállás!

2015. aug. 11. 07:48
 3/11 A kérdező kommentje:
beteg lett vna azért kelett...
2015. aug. 11. 07:52
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mint az állatok...Undorító! Ja, bocs, az állatok nem undorítóak...de ti azok vagytok!
2015. aug. 11. 08:08
 5/11 anonim ***** válasza:
29%
6 hétig nincs szex, ezzel nyilvánvalóan tisztában voltál. Illetve javasolni szokták a pár hónap szünetet, ami a teherbeesést illeti.
2015. aug. 11. 08:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos lehetsz terhes, de a lényeg, hogy nagyon komoly fertőzéseket kaphatsz el!!!

Abortusz után 6 hétig, a kontrollvizsgatig tilos a szex!

2015. aug. 11. 08:16
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
A gyerek lett volna beteg te ostoba tapintatlan gyökér. Miért nem tanulsz meg olvasni?
2015. aug. 11. 08:28
 8/11 A kérdező kommentje:
amugy te mi jogon mondasz meg írsz nekem ilyeneket ?.. csak nehogy vissza vágjon ez ...
2015. aug. 11. 08:29
 9/11 A kérdező kommentje:
amugy meg igen fáj a szívem fájdalmat érzek .. föleg hogy volt már egy vetélésem januárba rá 4 hónapra lettem terhes.. de azt a kicsi reményt is megölték ami volt bennem hogy egyszer majd lehet saját gyerekem..
2015. aug. 11. 08:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Amúgy megnézném arcra is egyszer, kik járnak ide válaszolgatni, mert a többi kérdésnél is fröcsögnek nagyon sokan. Érdemben nem válaszolnak, de az okítás az nagyon megy. Több helyen is zavart, de ez undorító, ahogy ítélkeztek itt is pl.

Ha nem is tervezett lett volna, akkor is minek kell ilyeneket irkálni - majd a saját lányotoknak, ahhoz van közötök meg jogotok (még).

Lehetsz terhes 3 héttel utána is, igen, de a szervezetednek idő kell, mert ha a gyógyuló méhfal közelében tapad meg, akkor elmehet. Ovulációd van, hormonok rendben, de a befogadó méh nem gyógyult még meg teljesen szerintem sem. Sajnos lesz miért aggódnod egy ideig, ha most sikerült a baba, de már egyszer írtam máshol is, hogy ha összeállt minden a babához, akkor jönni fog és kész - ez a tapasztalatom.

2015. aug. 11. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!