Meddig várjak a teszteléssel? Többi lent!
Figyelt kérdés
A párommal védekezés nélkül szeretkeztunk 3 hónapja. Ebben a hónapban 5-én kellett volna megjonni, de már szeptember közepén éreztem hogy fáj a mellem, hogy megvan duzzadva. Vajon terhes vagyok, meddig várjak, mikor teszteljek?2015. okt. 9. 08:40
1/8 anonim válasza:
Nem ertem, harom honapja kesik? Vagy csak most? De ha csak harom honapja voltatok egyutt, es azota volt menstruaciod, akkor nem vagy terhes, vagyis nem abbol az egyuttletbol.
Ha otodike ota kesik, nyugodtan csinalhatsz mar tesztet.
2/8 anonim válasza:
Szerintem tesztelhetsz nyugodtan.
3/8 anonim válasza:
ha terhes vagy,bármikor kimutatja már...
4/8 A kérdező kommentje:
Otodike óta késik. Csak nem akarom elbizni magam mert ebben a 3 hónapba eddig megjott csak most nem félek megint csalodok. De viszont a mellem az mindig fáj folyamatosan.. Igazából a 3honapba úgy szeretkeztunk, hogy minden nap és most úgy hogy 3naponta.
2015. okt. 9. 09:31
5/8 anonim válasza:
tesztelj szerintem már nappal is tesztelhetsz, inkább jobb tudni, mint találgatni, és bele éled magad! aztán tölts fel képet!
6/8 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem mert úgy érzem mint ha megjonne... Lehet ez akkor is ha terhes vagyok?
2015. okt. 10. 08:36
7/8 A kérdező kommentje:
Teszteltem és pozitív lett. Medi -Lab tesztet csináltam :))))Juppi:)Mikor menjek orvoshoz?
2015. okt. 13. 11:06
8/8 anonim válasza:
6 hetesen érdemes először elmenni, ami annyit jelent hogy az utolsó menzeszed első napjától számított 6 hét betöltése után. Nagy valószínűséggel már lesz szívhang is! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!