Még várjak a teszteléssel?
Figyelt kérdés
Tesztet csináltam(gabriel).A második csíkot nem pirosan láttam,hanem fehérebb vonalban.Folyásom krémes állagu.Olyan mintha peteérésem lenne.Késöbb teszteljek?4-napja késik.2010. jan. 15. 10:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem várj még.Nekem 1 hete késik és még én sem teszteltem.Nekem is olyan a folyásom mint pé-kor.Van mág valami tüneted? Nekem eddig feszült a mellem de már elmúlt.Szerintem most sem baba van a dologban.
2/4 anonim válasza:
Keress 10-es érzékenységű tesztet (pl Valentin, vagy a vateráról az One Step), és azzal tesztelj reggeli elsőből.
3/4 anonim válasza:
4 nap késés után már nem kell a 10-es érzékenységű teszt.bármelyik kimutatja.én anno 3 nap késés után 25-össel teszteltem,délután,és azonnal pozi lett és nem halványan.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszőnőm mindenkinek a válaszokat.
Tüneteim:Néha megszédülők,a méhembe beleszurkál föleg esténként ,tegnap volt egy pici hányingerem,és most az a furcsa,hogy menzi elött pár nappal nagyon szoktak fájni a melleim most meg abszolut nem.
Kb 1 órája olyan érzésem van,hogy meg akar jönni..
A sogornőmnek 3-rom gyermeke van és eggyiket sem mutatta ki a teszt,csak már mikor a 9-dik hétben volt!!
2010. jan. 15. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!