Szerintetek várjak reggelig a teszteléssel?
Figyelt kérdés
Utolsó menszim dec.31. A ciklusaim hossza változó a leghosszabb 29 nap volt ez egyszeri eset.Január 25 én teszteltem egy 25-ös érzékenységű gabriel teszttel nega volt. Most vettem egy szintén 25-ös medi lab tesztet. Tudom hogy a reggeli vizeletben a legmagasabb a hcg konc. de ennyi késésnél már elvileg du-i mintából is kimutatható.Szerintetek?2015. febr. 12. 13:08
1/13 anonim válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz már most is :).Ennyi késés után biztos kimutatja ha baba van!
Szurkolok!
2/13 anonim válasza:
Ha azt írom, hogy szerintem is kimutatja délután is, akkor lepontoznak :P De akkor is ezt gondolom :)
4/13 anonim válasza:
Ennyi nap késés után szerintem le kell ugrania a 2. Csíknak a napszak bmelyik vizeletéből.
5/13 anonim válasza:
Ilyenkor már a délutáni pisi is jó. De ha biztosra akarsz menni, akkor mostantól kb. három órán át ne igyál és ne pisilj. Akkor nagyobb lesz a HCG koncentráció a vizeletedben.
6/13 anonim válasza:
Lemaradt: és 3 óra leteltével tesztelj!
7/13 anonim válasza:
Biztos,hogy kimutatja már a délutáni pisi is.
Nekem pont 1 hét késés után,este 6kor csináltam meg a tesztet.Azonnal erős pozi lett,szóval hajrá!! :)
8/13 A kérdező kommentje:
Akkor várok 3órát nem iszom nem pisilek és utána tesztelek. Majd jelentkezem hogy mi lett az eredmény.
Ja és mindenkinek köszönöm a választ.
2015. febr. 12. 13:57
10/13 A kérdező kommentje:
Még nem majd reggel együtt a férjemmel de már nagyon izgulok. Most lesz 1 éves a kisfiúnk szeretnénk egy kistesót, már szeptember óta nem védekezünk, igaz a szoptatást novemberben hagytam abba a szoptatást biztos az is közrejátszott hogy eddig nem sikerült.
2015. febr. 12. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!