Biztos hogy ovulációm van?
Figyelt kérdés
Első méhpempős hónapom szeptember 28 kezdtem el enni, és ma hányingerem van feszülnek a melleim és van nyálkás átlátszó folyasom is.most nem rég óta ráz a hideg is. Eddig nem volt ilyen tüneteim.lehet a méhpempő miatt?
Október 21 nem várom a menstruációm.
Mit gondoltok?
2015. okt. 5. 15:58
1/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen nyálkás folyásom volt, én 14-15re nem várom. Szerintem az ovuláció :)
2/4 A kérdező kommentje:
Tudnék örülni már neki, mert eddig nem igazán volt, tünetek ezért is próbálom a méhpempőt,
Ha csak ma tudunk együtt lenni a férjemel. Úgy nem sok esélye lesz hogy sikerül a teherbe esés?
Dolgozik és csak ma lesz itthon 😞
2015. okt. 5. 16:37
3/4 fodormenta válasza:
Az ovulációnak egyik klasszikus tünete az átlátszó folyás. Viszont a hányinger és a hidegrázás lehet a méhpempő miatt, legalábbis saját tapasztalatom, hogy mikor elkezdtem virágport szedni, vert a víz, hányingerem volt, émelyegtem. Sajnos úgy néz ki allergiás lehetek rá. Ha te is érzékeny vagy a pollenekre, előfordulhat, hogy a méhpempőre is allergiás vagy. Próbáld ki, hogy pár napig nem szeded, és kiderül, hogy attól vagy-e rosszul.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló, sajnos valóban van pollen allergiám, az első pár napban mikor el kezdtem enni tele voltam energiával jó volt a kozerzetem, de tegnap és ma nagyon rosszul érzem magam.
Halvány gőzöm sincs hogy miért?
2015. okt. 6. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!