Megfoganhat-e a bébi, ha tegnap volt ovulációm és ma voltam együtt a párommal? Júliustól próbálkozunk a bébivel. Milyen biztos módszer van a megfoganáshoz?
a menses utan kell kezdeni a szexet 2/3 naponta a peteeresig aznap meg egyszer aztan masnap es a cyklus tobbi napjan mert nem fontos.
Egy veteles azt is elarulja a tested tud teherbe esni legkozelebb minden oke lessz sok sikert Ne feledd a folsavat mar most szedni es a ferjed aa multit.
3 hónapja szedem az Elevitet, a párom is szed vitamínkomplexet.Egészsége életmód hívei vagyunk: nem dohányzunk, nem fogyasztunk alkoholt, nem kávézunk soha. Omega-3 zsírsavkapszulát is szedünk és gyógyteákat iszunk.
Nekem a spontán vetélés után csak 1 hónap házasélet tilalom volt, de a bébi azóta nem jött össze. Remélem a mai együttlét bébit hoz?!!
Hogy szeded a gravidát? Mert mikor én éhgyomorra vettem be, 5 perc múlva távozott is....
Ha étkezés közben, vagy közvetlenül utána vettem be, akkor nem okozott gondot. Próbáld meg úgy.
Ha éhgyomorra vettem be, nálam is kijött. Pár falatot ennem kellett előtte. A lányom meg azzal indított az óvodában, hogy anya hányt!
Mikor elfogyott, áttértem az elevitre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!