Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megfoganhat-e a bébi, ha...

Megfoganhat-e a bébi, ha tegnap volt ovulációm és ma voltam együtt a párommal? Júliustól próbálkozunk a bébivel. Milyen biztos módszer van a megfoganáshoz?

Figyelt kérdés
Volt 1 spontán vetélésem a nyáron,attól még sikerülhet a bébi?

2013. jan. 12. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen! Nekem is volt spontán abortuszom, 7 hónap múlva fogant meg a lányom.(3 hónap szünet volt)
2013. jan. 12. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:

a menses utan kell kezdeni a szexet 2/3 naponta a peteeresig aznap meg egyszer aztan masnap es a cyklus tobbi napjan mert nem fontos.

Egy veteles azt is elarulja a tested tud teherbe esni legkozelebb minden oke lessz sok sikert Ne feledd a folsavat mar most szedni es a ferjed aa multit.

2013. jan. 12. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:

3 hónapja szedem az Elevitet, a párom is szed vitamínkomplexet.Egészsége életmód hívei vagyunk: nem dohányzunk, nem fogyasztunk alkoholt, nem kávézunk soha. Omega-3 zsírsavkapszulát is szedünk és gyógyteákat iszunk.

Nekem a spontán vetélés után csak 1 hónap házasélet tilalom volt, de a bébi azóta nem jött össze. Remélem a mai együttlét bébit hoz?!!

2013. jan. 12. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de ha tényleg tegnap volt ovud, és csak ma voltatok együtt, akkor nem valószínű, hogy megfogan. A petesejt max 24 órán át termékenyíthető meg, és ahhoz is kell némi idő, hogy a hímivarsejtek felérjenek. Akkor lehet még esélyes, hogyha az ovu előtti 2-3 napban volt együttlét. Próbáljatok meg sűrűbben együtt lenni, főleg a ciklus első felében. Úgy nem kerülitek el a megfelelő időszakot.
2013. jan. 12. 18:29
 5/8 A kérdező kommentje:
3 hónapig az Elevitet szedtem, most elfogyott és Gravidát szedek hányingerem volt tőle.Mit csináljak,vegyek bhe reggel felet és este felet?Hátha akkor nem lesz tőle hányingerem.Szeretnék bébit nagyon.Remélem hamar kiderül, ha most összejött a bébi?Ma van a 8. nap az eggyütlét után.
2013. jan. 20. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy szeded a gravidát? Mert mikor én éhgyomorra vettem be, 5 perc múlva távozott is....

Ha étkezés közben, vagy közvetlenül utána vettem be, akkor nem okozott gondot. Próbáld meg úgy.

2013. jan. 21. 09:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Éhgyomorra vettem be, de most már evés után veszem be és nincs gond, és az egyik felét reggel a másikat este.
2013. jan. 22. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha éhgyomorra vettem be, nálam is kijött. Pár falatot ennem kellett előtte. A lányom meg azzal indított az óvodában, hogy anya hányt!

Mikor elfogyott, áttértem az elevitre.

2013. febr. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!