Ti se látjátok a 2. csíkot?
2015. okt. 3. 10:14
2/14 A kérdező kommentje:
Elképzelhető hogy korán teszteltem? Vagy ne is reménykednek? :(
2015. okt. 3. 10:18
3/14 A kérdező kommentje:
*remènykedjek
2015. okt. 3. 10:18
4/14 anonim válasza:
Én látom halványan!ismételj 2 nap múlva 😉
5/14 anonim válasza:
Törölgetem egy ideje a monitort és már lehet csak a szemem káprázik vagy pont oda esik valami árnyék de távolról én látok valami extra halványat. 2 nap múlva tesztelj újra és légyszi írd meg mi volt.
6/14 anonim válasza:
Elsőre negatív, de mintha mégis extra halványan lenne ott valami...Ismételj két nap múlva. Én azt a tesztet mondom pozitívnak, amihez nem kell szemet gúvasztani és trükközni, hogy lássunk valamit! Drukkolok!
7/14 anonim válasza:
Valamit mintha én is látnék, de tényleg nagyon halvány.
8/14 anonim válasza:
Én is látom. Tesztelj újat reggel.
9/14 anonim válasza:
ez halvány pozi....tuti erősebb lesz
10/14 anonim válasza:
Én is látok valamit. Az enyém ilyen lett de élőben nekem is erősebben látszik! Drukkolok neked! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!