Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácsot adnátok nekem?

Tanácsot adnátok nekem?

Figyelt kérdés
09.24.én múlt el és az nap is meg utána is lefeküdtünk egymással a párommal. Tegnap volt egy kevés ròzsaszìnes nyálkás vmi amikor kitűrűltem. Ma màr semmi, viszont fáj a hasam alja és a derekam. Adnátik tanàcsot hogy esetleg mi lehet? Tudom nem orvosok vagytok és nem láttok belém de valakivel elnök elönt elöntött költ köt kötött len lent leönt lök ölt önt öntött tök tölt tönk történt valami hasonlò? Normális válaszokat köszi!

#folyás #Ròzsaszìnes
2015. okt. 1. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor tegyél fel normális kérdést!
2015. okt. 1. 11:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát, akár beágyazódás is lehetett, de nem tudhatjuk.

Itt mire gondoltál? de valakivel elnök elönt elöntött költ köt kötött len lent leönt lök ölt önt öntött tök tölt tönk történt valami hasonlò?

:D

2015. okt. 1. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mobilról irtam de ezek szerint meghülyült a billentyűzetem! De azért kössz a válaszokat!
2015. okt. 1. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!