A párommal úgy döntöttünk, hogy lassan belevágunk a babaprojektbe. Adnátok pár tanácsot?
Femibiont elkezdheted szedni, vagy legalább folsavat mindenképp. Más semmi extra, egyél egészségesen, meg ilyenek :)
2 naponta szexeljetek, nem árt elkezdeni hőmérőzni, azzal elég jól be lehet lőni az ovut, és az ovuteszttel ellentétben ingyen van :) De persze az elején még nem kell ha nincs hozzá kedved, de én amúgy élvezem szerintem jó dolog :) Ciklus.hu-n lehet vezetni, beírhatod azt is, hogy mikor szexeltetetek, szerintem ez is jó dolog, mert amúgy én már nem emélékeznék. Az hogy naponta vagy kétnaponta jobb szeretkezni, erről megoszlanak a vélemények, én azt mondom, hogy amikor jól esik, abból baj nem lehet. Persze 2 naponta legalább főleg pé környékén.
És mindent bele!
Cickafarkteát ne igyál. Ha felfáztál, inkább kevéske ne túl meleg ülőfürdőt vegyél, az nagyon hatásos. Mindenki mondja, h melyik trimeszterben milyen teát iszik, cickát is, de máshol meg panaszkodnak, h elment tőle a baba. Inkább ne igyál. Sajnos én is ittam, mindkétszer negatívat mutatott a teszt, szóval tettem amit nem kellett volna. Aztán kíváncsiképpen elmentem dokihoz, aki közölte, igen, 10 hetes a magzat, de nincs szívhang. Azóta született még egy kislányunk:)
Egyébként mivel jársz rákszűrésre, ha megkérdezhetem? Nekem HPV-m volt, de természetgyógyásszal már negatív lett az eredmény. (Minden tesztem negatív?! Remélem az IQ-m nem ...)
Nekem egy hónap diétás étrend magamtól, sok csirke, zöldség gyümi, ha kenyér akkor csak teljes kiörlésű azt is inkább reggelire, estére meg joghurtok. Gondoltam nyárra fogyok jövőre jöhet a baba (nekünk 3 évig nem jött össze így kicsit lemondtunk róla, mondván jön amikor jön)
4kg minusz sok egészséges kajcsi és máris itt van a pocakban :)
Amiket előttem írtak vitaminok is biztos segítenek, de úgy vélem az egészséges kaja megtisztítja a szervezetet meg feltölt és így nagyobb a siker :)
Hajrá sok sikert és nagyon ne kattanj rá :) Küldöm a gólyákat ;)
Nekem is volt cisztám, de nagyon régen, talán 20 éves voltam.
Nekem egy hüvelyplasztika után vettek mintát, az lett magas kockázatú. Ötféle orvos ötféle tanácsot adott, a magándoki felírt egy immunerősítő tabl kúrát 30eFt-ért, majd hozzátette: "de nem biztos, hogy segíteni fog"...
Ekkor elmentem term gyógyihoz. Az immunerősítést a 30 éve rossz emésztésemmel kezdtük, úgy, hogy egy nyugodt ritmus adtunk a táplálkozásomnak. Ugyanakkor minden reggel rá kellett ülni a wc-re, h ez a reflex is "ismerős" legyen. Egy hónap alatt napi rutin lett a dolog.
Reggelire 1-2 db gyümölcs, utána fél órával kedved szerint ehetsz. Délben bármit, este 6 után semmit, h éjjel legyen elég ideje a testnek emészteni.
A lényeg a lúgosítás, amit gyümi centrifugált levekkel (napi 2-3 dl pl alma+citrom/marancs+répa+cékla), vagy 3 citrom levével értünk el. Ha eszel is valami savasat, próbáld kiegyensúlyozni zöldekkel, bármi lúgossal. Miután már telítődik a szervezeted a levekkel, azok maguk is elkezdik a rossz vírusokat, gombákat, bacikat kipucolni, kitolni. Inni is kell, óránként egy pohár vizet.
Készthetsz fűszerkeveréket: őrölt gyömbért, kurkumát, koriandert, borsot összeöntesz, és napi picit teszel vmelyik ételedbe, segítve az emésztés tüzét.
Megkönnyebbült a szervezetem, a kedélyem, mert nem nyomorgott, kínlódott a rossz emésztés miatt. Fogytam is picit. A gyógyászom szerint (ő a párom szinte 2. édesanyja, nagyon szeretjük), a rossz emésztés a teherbeesést is megnehezítheti, a maga kínlódós működésével.
Egy év múlva kíváncsiságból csináltattam megint tesztet, az már negatív lett.
Arra figyelj, hogy ne görcsölj rá. Ne kezdj el a nem várt napja előtt 5-6 nappal tesztelgetni, meg ide felrakni a teljesen negatív teszteket, hogy van rajta egy a harmadik órában kijött halvány fehér csík.
És nem azért, mert ez az ittlévőket idegesíti, hanem mert neked és a leendő babának nem tesz jót. Szóval csak pozitív hozzáállás, és vedd könnyedén.
Ezenkívül persze,vitamin és rendszeres szex.
1. Heti min. 2 mozgás, lehetőleg olyan, ami az alhasat megmozgatja, mint a hastánc, az aviva torna, vagy a jóga
2. Egészséges táplálkozás (cukor, fehér liszt kuka, magas arányú nyers zöldség és gyümölcsbevitel)
3. Folsav+B12 (az utóbbi a folsav felszívódásához kell)
4. Együttlét, és nemcsak középidőben:)
5. Örömteli, laza hozzáállás, a stressz minimalizálása
6. Ugyanezeket a leendő apuka is csinálja lehetőleg:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!