A párommal úgy döntöttünk, hogy lassan belevágunk a babaprojektbe. Adnátok pár tanácsot?
Figyelt kérdés
Tehát. Fél éve már abbahagytam a fogamzásgátlót, mert mindenféle bajom lett tőle 5 év szedés után. Azóta megszakítással védekezünk. Most úgy döntöttünk hogy jó lenne egy csöppség úgyhogy belevágunk :). Mikre érdemes ügyelni? Már a tervezéskor is szedni kell valami vitamint? A cigit letettem már, hogy ne akkor kelljen az "elvonási tünetekkel" küszködni mikor már babásodunk. Rákszűrésre 3 havonta járnom kell úgyhogy az mindig friss. Nem is tudom mit kérdezzek, nem vagyok túl tájékozott ilyen téren, de örülnék, ha tapasztalt anyukák beszámolnának, vagy éppen szintén gyereket tervezők, hogy ők mire figyeltek teherbeesésük előtt. Köszönöm szépen előre is a válaszokat és ne haragudjatok, a hosszú megfogalmazásért! Szép napot nektek!2015. jún. 2. 08:36
11/11 anonim válasza:
Szia. Szerintem ha ezt most itt mind megfogadod beleõrülsz. Nem azt mondom, hogy nem jó tanácsok, mert tényleg azok! De még nagyon korainak érzem ÉN! (csak vélemény). Két fontos dolog van, az elsõ h sima folsav elég szerintem egyelõre. A második, hogy amit az egyik válaszoló is írt, hogy a veszélyed dolgokat kerüld(cickafark). Ezen felül csak annyi, hogy élvezd a pároddal ezt az idõszakot, mindenféle kényszer nélkül, vagy hogy jajj, kellene szexelni, mert tegnap nem volt semmi. Imâdtam ezt az idōszakot. Olyan izgalmas volt. ;) Adj magatoknak 6 hónapot és utána fogadd meg a többi tanácsot szerintem. Ismétlem, mindenki tök jókat írt, de ha elkezded betartani és nem jön össze hamar a baba, akkor könnyen bestresszel az ember. Legalábbis is ÉN ilyen vagyok. Sok sikert és elvezzétek ki ezt az idõszakot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!