Ki nem várja mostanában? Esetleg késik is?
Figyelt kérdés
Szeptember 28.-án kellett volna megjönnie eddig hála az égnek semmi :)
Van már egy 1 éves fiúnak és nagyon szeretnénk már kistesót! :)
2015. okt. 1. 10:02
11/14 anonim válasza:
Szia!Én holnapra nem várom,második gyerkőcöt szeretnénk a kislányunk mellé aki 4 éves.Első próbálkozás.
Hajrá-hajrá!
12/14 anonim válasza:
Sziasztok!Én is csatlakozom.
Múlthónapban voltunk együtt,utána asszem egy héttel kezdődött a hasgörcsölés,olyan mintha megakarna jönni,de azóta hála nem jött meg,szédülök és nagyon erős hányingerem van,állandóan éhes vagyok,ami nem szoktam lenni,de nem akarom elkiabálni.
Első baba lenne,most vasárnap fogok tesztet csinálni,majd várok hónap közepéig-végéig és utána doki.
Drukkolok mindenkinek!:)
13/14 anonim válasza:
10.02 10:25-ös vagyok,mára nem vártam, reggeli tesztem negatív,tegnap este pici rózsaszínes elszíneződés a folyásban.Máskor ilyen nem szokott lenni,még reménykedem.Másnál van már pozitív teszt?
14/14 A kérdező kommentje:
Péntek este pozitivat teszteltem majd elkezdtem barnázni és reggelt vérezni :( :(
2015. okt. 6. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!