A debreceni KAÁLI Intézetben mennyibe kerül egy lombik program? Valaki esetleg mostanában volt ott?
Szia Tündérlány!
A baj velem van, PCOS-em van, legalábbis ez a fő ok, ami miatt eddig nem jött össze a baba. A párom szerencsére makk egészséges.
Te személyesen is érintett vagy a dologban? (Bocsi, ha nagyon privát a kérdés.)
Az inszeminációt sem tudom mennyibe fog kerülni, még kb sem, de gondolom az nem olyan túl sok. A lombik áráról meg szinte rémhírek terjengenek, ezért gondoltam, hogy valaki a saját tapasztalatát hátha megosztja akár anyagi vonzatokkal együtt. :)
Szia!
Én a debreceni Kaáliba járok. Épp most vagyunk programban. A kezelésekért nem kell fizetni lombiknál,az inszemet azt nem tudom. A gyógyszerek kicsit húzósak árban mi most tartunk kb 100.000-nél,és még nem vagyunk a program végén,persze ez is egyénileg változhat,de még programonként is.Szerintem inszemnél jóval olcsóbb a gyógyszer költsége,mert ott nem stimulálnak annyira. Az utazást meg ha nem vagy odavalósi,valamilyen szinten térítik,lehet kérni útiköltségpapírt.
Szia!
Mi is a debreceni kaáliba járunk. Nekünk mindennel együtt a lombik 135.000 Ft-ba került. (szerintem attól függ, hogy kinek mi a baja, meg hogy hogyan reagálnak a gyógyszerekre)Nekünk kettőt ültettek vissza és tegnap derült ki, hogy sikerült. Ezután is vannak költségek, de szerintem ez már elenyésző lesz! Kívánom, hogy hamar babás legyél!
6. hozzászóló vagyok!
Írtam privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!