Ki nem várja mostanában? Esetleg késik is?
Szeptember 28.-án kellett volna megjönnie eddig hála az égnek semmi :)
Van már egy 1 éves fiúnak és nagyon szeretnénk már kistesót! :)
hát nekem késik, volt pozitív tesztem, voltam dokinál, de még ultrahangon semmit nem látni, viszont volt ott árulkodo jel. 2 hét múlva újbol kell mennem.
Most már csak reménykedem hogy nem jon meg :D azt hiszem elég hosszú két hét vanmég elottem :D Neked pedig szorítok :)
Tesztet mar csinalhatsz, drukkolok😊
Vasarnapra nem varom, van mar het eves fiunk.
Szia! Én se várom, nekem is késik, de nekem hormonproblémám van :( majd ha helyrejöttem, reménykedhetek én is :)
Neked nagyon szorítok!!! :)Írd majd meg, hogy vagy :)
Sziasztok!
Én tegnapra nem vártam, nem is jött...de nagyon bizonytalan vagyok :( én PCOS vagyok, párommal is gondok vannak sajnos. A mensim általában 25-30 napra szokott megjönni.
Diétáztam, sportoltam (-12 kg), de mostanában semmilyen gyógyszert, se vitamint nem szedtem. Az utóbbi 2 hónap mindenféle "rágörcsölés" nélküli volt, mondhatnám éltünk a mának :)
Szédelegtem tegnap, alhasam szúrkál, petefészkeim is. Ezeken kívül (na meg persze a késő mensin kívül) semmi tünet. De ezeket ugyebár okozhatják a ciszták is. :( nem "merek" tesztelni. Nagyon bizonytalan vagyok, nem tudom mire gondoljak...
Sziasztok! Csatlakozom ;)
26-27-re nem vártam, tegnap voltam dokinál gyógyszer miatt és 2mm-es pöttyöt látott :) 2 hét múlva megyek én is vissza. Nekünk 1,5 éves a kisfiúnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!