Szerintetek sikerült a baba? Nektek milyen tüneteitek voltak nemvárt napján és előtte?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a nemvárt napján, 8 napja görcsölgetek, meg furcsán szurkál a hasam, émelygek egész nap, pedig ez nem jellemző, fázok, levert vagyok, szédülök, fájnak a melleim és fáj a derekam is. Párom már kinevetett, annyi mindent eszek össze egy nap, mégis állandóan éhesnek érzem magam. Tudom, hogy nem vagytok csodadokik, meg erre nehéz bármit is mondani, de nem merem magam beleélni. :( Hátha Ti tapasztaltabbak vagytok.2015. szept. 30. 13:30
11/12 anonim válasza:
Még ne add fel... Milyen tesztet hasznaltal?
12/12 A kérdező kommentje:
x-epil gyorsteszt pen-t használtam
2015. okt. 1. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!