Meddig kell legalább szedni a fog. Gátlót?
Figyelt kérdés
kb 1 húnapja szedem a femibion 800-as tablettát mert szeretnénk babát a párommal ezt az orvos javasolta...utána azt mondta ha ez nem válna be akkor menjek vissza és ir ki nekem fog.gátlót ami után könnyebb lessz teherbe esnem ha nem szedem többet...mennyi idonek kell eltelnie hogy hasson rendesen a tabletta ?3-4 hónap?vagy kevesebb?2015. szept. 29. 14:59
1/12 anonim válasza:
Szerintem válts orvost, teherbeeséshez nem kell fogamzásgátlót szedni.
2/12 anonim válasza:
Minek szednél fogamzásgátlót, ha gyereket akarsz? Ez egy hülyeség, hogy könnyebb teherbe esni. Valakinek úgy megkeveri a hormonháztartást, hogy évekig nem jön össze a baba. Első körben válts orvost és lazán álljatok neki a babaprojektnek. Majd akkor menj orvoshoz, ha minimum!! 1 év intenzív próbálkozás után sem jön össze.
3/12 anonim válasza:
mostanában ezt javasolják egy csomoan,én sem értem...
4/12 anonim válasza:
Nagy hülyeség amit az orvosod mond. Engem úgy megkavart, hogy csak 9 hónap utan sikerült...
5/12 anonim válasza:
A femibion sem segíti közvetlenül a teherbeesést, arra jó, hogy ha terhes leszel, elegendő vitamin legyen a szervezetedben a magzat és a magad részére, de ettől nem lesz könnyebb teherbe esni.
A fogamzásgátló meg nagy baromság, ha gyereket akarsz, nehogy azt szedj.
Keress másik orvost, én is azt javaslom.
6/12 anonim válasza:
Azok az orvosok javasoljak ezt akik lusták a hormonokkal vacakolni. Elnyomják a természetes hormontermelésed. Aztán összejön a baba. Hogy megmarad-e az eredendő problémától függ. Nekem nem maradt meg. Válts orvost akar sikerül most a baba akár nem. Nem vagy biztonságban egy ilyen "szakember" mellett!!
7/12 anonim válasza:
Azért mondják, mert a hirtelen hormonstop, amivel a fogamzásgátló bbahagyasa jár adhat egy extra lökést a szervezetnek. Van, akinél bevalik, van akinél nem. Én is orvost valtanek aa helyedben
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat hát már elég idős inkább váltok másikra...kértem vérvételt is, rákszűrést is de nem csinálta meg azt mondta hogy nem szükséges...
2015. szept. 29. 19:55
9/12 A kérdező kommentje:
Vért nem vett tőlem csak UH volt és rendben talált mindent és akkor mondtam neki hogy babát szeretnénk először javasolta a FEMIBION 800 at azt már szedem 3hete és azt mondta még mellé hogy ha nem válna be akkor 3 hónap fog.gátló..ja és még múlt hónapban késett a menzim 2 hetet utána rendesen megjött és még abban a hónapban volt enyhe nagyon halvány rózsaszin petecsételő vérzesem 2 napig mondta neki de azt mondta rá hogy az semmi..azaz 45 napos volt a ciklusom 28 helyett...és ebben a hónapban megjött rendesen de nagyon erős 4.ik napnál tartok és még mindig olyan erősses pedig nekem a 4.ik napnál már csak barnás szokott lenni....ez mitől lehet??
2015. szept. 29. 19:56
10/12 anonim válasza:
A nőgyógyász nem szokott vert venni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!