Vállalnál úgy babát, hogy tudod, a terhességnek legalább a felét végig kell feküdnöd?
Ha van megbízható és FIX segítségem akkor igen! Nehéz lenne mindenkinek, de a kárpótlás az felbecsülhetetlen!
De tényleg csak akkor ha olyan vigyázna a nagyobbikra akiben 1000%-osan megbízom én is és a férjem is (ha pl. apuka úgy dolgozik, hogy oviba vinni-hozni nem tudja) A legjobb az egyik nagymama lenne....
Minden választ szívből köszönök! Minden egészségügyi megfontolásaim meg félelmeim mellett azon aggódom, hogy akármi is lesz a vége, milyen hatása lehet annak a kislányomra, hogy láthat engem fekve, úgy hogy tényleg nem tudok neki semmi fizikális segítséget nyújtani, nem tudom a megszokott módon ellátni hónapokig. Arra sajnos nincsen "időm" hogy várjak éveket, mert lassan én is 35 éves vagyok. Apuka mellettem állna, nem a fejére ejtett típus el tud látni majdnem mindent. (Nem fog ki rajta a mosógép sem:-) bár miatta azon aggódnék, hogy nem teszek-e túl sokmindent a nyakába... Segítség jelöltek vannak (nagyszülők).
Lehetek-e "önző"?
35 éves vagyok,van egy 4 éves kislányom,fekvésre vagyok ítélve komplikációk miatt,feküdtem kórházban is,hidd el a gyereket annyira nem viseli meg,mint amennyire én is gondoltam.ha apuka valóban segít és vannak nagyik is,akkor nem olyan borzalmas mint amit elképzelsz,az pedig,hogy mennyi plusz feladat hárul apára,ezeket eddig te csináltad,a születendő pici mindkettőtöké,ennyi plusz feladat pár hónapra hidd el nem önzőség.a végeredmény egy új élet,bármennyi áldozatot megér.
20 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!