Terhes vagyok vagy sem?
Figyelt kérdés
Csináltam 2 terhességi tesztet is. Viszont a leírás szerint, 5 pecen belül kell leolvasni az eredményt. Amikor felszívódott a kellő mennyiségű vizelet, még nem jelzett rögtön pozitív eredményt, de a kontroll sáv megjelent, viszont az 5 percen belül halványabb csík megjelent. Most akkor ez reális eredmény? Terhes vitamint szedek, a menzeszem késik, viszont semmi más tünetet nem tapasztalok. A linkben csatoltam a két teszt eredményét. Az elsőt délután csináltam, míg a másik másnap reggel. Köszönöm az értelmes válaszokat :) L/23 [link] 2015. szept. 29. 10:26
11/15 anonim válasza:
Gratulálok, az egyértelmű!!:-))
12/15 anonim válasza:
Nem értem miért írták egyesek, hogy menj orvoshoz.. Ilyenkor még semmi értelme, nincs mit lásson. 5 hetesen esetleg láthat petezsákot, 6 hetesen már van embrió és szívhang, jó esetben.
13/15 A kérdező kommentje:
Hát lányok. Úgy néz ki tuti a dolog :) ma reggel csinaltam egy masfajta tesztet. Az eredneny [link]
2015. okt. 2. 06:38
14/15 anonim válasza:
Persze, hogy tuti! Terhes vagy:-)
Dokihoz ráérsz még tényleg.
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) voltam a dokinal,minden rendben van :) láttam végre a picinkót is, aki már 8mm és dobog a pici szivecskéje is :) ugyhogy megkaptam a kiskönyvemet és november 9-en kell mennem komplett vérvételre. Durván 7 hetesek vagyunk :) és június eleje lenne a cél :) nagyooon boldog vagyook,madarat lehetne velem fogatni :)
2015. okt. 16. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!