Lehetséges hogy terhes vagyok? 8 napja késik.
Augusztus 20-án menstruáltam utoljára ès szóta nem jött meg. Általában 32 naposak a ciklusaim. 5 napja csináltam tesztet, de negatív lett. Mikor meg kellett volna jönnie, már èreztem szokás szerint a mindjárt megjön èrzèst kb 1 hètig, a melleim feszültek. Viszont a mindjárt megjön èrzès már elmúlt. Ami mèg èrdekes, hogy mikor meg szokott jönni, előtte mindig kijönnek a pattanásaim, de most semmi. Illetve ovuláció után többnyire száraz szoktam lenni, de most folyásom van.
Az utóbbi pár napban mèg azt is èszrevettem, hogy èjjel arra èbredek, hogy iszonyatosan kell pisilnem. Lehetsèges hogy ezek terhessègi tünetek?
Vettem ma egy Gabriel tesztet, holnap reggel megcsinálom.
Mostmár kivárom a reggelt. :)
Már egy 4 èves kislányom van, de nem emlèkszem már hogy vele voltak-e az elejèn tüneteim. Csak arra emlèkszem, hogy 9. hèttől vele iszonyatos migrènem volt 1 hètig. De utána megint semmi tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!