Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak tünetei, ha valakinek...

Vannak tünetei, ha valakinek nincs peteérése vagy tüszőrepedése?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen tünetei lehetnek, hogy gond van? Nálam 28 napos pontos ciklus van, de mégis bizonytalan vagyok. Tojásfehérje nyákom egyáltalán nincs (1-2 alkalommal ugyan tapasztaltam), semmilyen folyást nem tapasztalok a ciklusom közepén, ovus fájdalmam nincs (habár ez ritka is, tudom). Menstruációm első nap erős, utána hirtelen gyengül is a 2. naptól, 3. nap már szinte csak pecsételés. Hőmérőzés kilőve, legalább kétszer felkelek éjjel. Ovutesztet még nem próbáltam, de az nem garancia arra, hogy a tüszőrepedés meg is történik. Szóval tapasztalatokra, véleményekre lennék kíváncsi.
2015. szept. 29. 10:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem rendszeres mensi mellett nem volt ovum. Nem volt soha tojásfehérjés folyásom, nem voltak ilyen jellegű fájdalmaim, néha a petefészkem szúrt, de nem erősen. Gyenge volt a mensim, világ életemben, sosem értettem, mások mitől szenvednek ennyire. Nekem endokrinológus világított rá, hogy inzulinrezisztens vagyok, és nincs ovum. PCOS. Sajnos. Azóta kezelve lett hármas kezeléssel és lett két szép gyerekem, a cukorbetegség előszobájából is visszaléptem, és ovum is van, minden hónapban.
2015. szept. 29. 10:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Én azt tanácsolom neked hogy menj el a nőgyógyászhoz és beszéld meg vele hogy félidőben csináljon egy UH-t.

Annál biztosabb semmi nincs. Esetleg kiegészítésképp egy hormonlabor nem árt.

2015. szept. 29. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A páromnak is beszéltem az aggályaimról, ő is kivizsgálást javasolt. Viszont előtte azért hátha tudnának véleményt írni olyanok, akik jártasak a témában. Azt se akarom, hogy odamegyek a dokihoz és csak én képzeltem be a dolgokat és minden rendben... Menstruáció előtti napokban érzékeny szokott lenni a mellbimbóm, nem tudom ez utal-e valamire. Habár nem is minden hónapban van. Ahogy menstruációs görcseim sincsenek minden hónapban. Van, amikor erősen görcsölök, van amikor meg se érzem. Ezek utalhatnak bármire is? Illetve attól függetlenül, hogy éppen hol tartok a ciklusban, van hogy néha úgy befeszül a hasam, hogy se kiegyenesedni, se járni nem birok. Ez történt velem hétvégén is, fájdalomcsillapítót kellett bevennem. Fogalmam sincs mi lehet, pár havonta egyszer jön elő, de akkor borzasztó érzés. Előtte való este pedig az egyik petefészkem feszült fél órán keresztül. Nem folyamatosan, hanem olyan 2 percenként jött a fájdalom.
2015. szept. 29. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Az orvos szolgáltatást nyújt azzal, hogy kivizsgál. Akkor is mehetsz hozzá, ha végül kiderül, hogy semmi bajod. Nem kell produkálnod valamit minden áron. Ha kétségeid vannak, keress egy jó szakembert, akiben megbízol, és nézess utána a dolgoknak!
2015. szept. 29. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!