Létezik olyan, hogy valakinek van peteérése de soha nincs tüszőrepedése?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 17:25
1/9 anonim válasza:
Létezik. Vagy legalább is előfordul!
Sajna nem jut eszembe,hogy melyik hormon váltja ki a tüszőrepedést,de ha ezzel van baj,okoz ilyen problémát.
2/9 anonim válasza:
Sajnos nekem ez a problémám és nem tudom mi lenne rá a megoldás.
3/9 anonim válasza:
Igen, ez a pcos ha jól tudom, nekem ez van, megérik a pete csak nem szabadul ki (csak ritkán).
Üdv. 7 hónapos baba anyukája
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,holnap kezdem a meddőségi kivizsgálást.Pár évvel ezelőtt már elkezdtem de abbahagytam.Épp tüszőrepesztő szurit akart adni a doki de még nem voltam elég elszánt és nem mentem többet.Párom vizsgálták akkor nála minden rendben volt.Már nagyon szeretnénk babát,én 32 éves múltam.most már bármi legyen végigcsinálom,remélem nem kell sokáig dokikhoz járkálnom.
2010. máj. 5. 18:17
5/9 anonim válasza:
Honnan tudod? Orvos nézte uh-on, vagy nem ment fel a hőd?
6/9 A kérdező kommentje:
Még nem tudom biztosan csak érdeklődtem,hogy lehet-e ilyen. [link]
Itt a görbém szerintetek ez jó?
2010. máj. 5. 20:21
7/9 anonim válasza:
Persze, hogy létezik! Velem is ez van! Szépen megérik a tüszöm, aztán nem reped meg, hanem ciszta lesz előle, ami a következő menstruációval távozik. Van rá megoldás, méghozzá nagyon egyszerű: tüszőrepesztő injekció. Én is kaptam, meg is repedt, terhes is lettem. :) Olvass utána.
8/9 anonim válasza:
A hőd alapján szerintem nincs ezzel gond.
9/9 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm akkor lett várandós, mikor elmúlt a sokszori sikertelen próbálkozás miatti stressze. 5 évig próbálkoztak, s mire lemondtak a babáról, megfogant. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!