Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyakori ha valakinek nincs...

Gyakori ha valakinek nincs peteérése illetve tüszőrepedése?

Figyelt kérdés
Hogy jöttetek rá hogy nincs?Sokáig nem jött a baba és hőmérőzés vagy ovuteszt?Nekünk 3 hónapja nem jön.Lehet hogy nincs peteérésem?
2009. aug. 13. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:

én innen okosodtam: www.babatervezok.otthona.net

1 év után jött össze. Elmentem orvoshoz is, de hogy most a closty és bromocriptin gyógyszerek hatására vagy amúgy is sikerült volna, ezt nem tudom.. :) Mindenesetre ha hőgőrbét vezetnél akkor tutira tudnád mi a helyzet.

Olvasgasd ezt az oldalt amit megadtam.

2009. aug. 13. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

bár én még nem tervezek babát, de a testi fejlettésgem miatt már lehetne ugyebár :) csak meg szeretném osztani veled, hogy nálam hogyan derült ki, hogy nincs peteérésem. szóval, nekem rengeteget rendetlenkedett a mensim, meg el is kezdett jobban szőrösödni az arcom (pedig soha életemben nem szedtem semmi hormontartalmű bogyót)...aztán elmentem vele dokihoz, ahol kiderült h PCO-s vagyok. Gondolhatod hogy néztem egy sort, hogy már 20 évesen csak így hipp-hopp leállt a peteérésem :S mondta a doki, hogy majd' minden második páciense ezzel fordul hozzá, és szinte mindegyiknél kiderült h pcos van a háttérben...sajnos egyre elterjedtebb lesz :( és igazából a dokik sem tudják a pontos okát, hogy mitől..valószínű, hogy az évek során változott a környezetünk, stresszesebb az életünk, a kajákban rengeteg a mesterséges anyag, az ivóvíz tele van hormonokkal, és ezt bizony nehezen bírja a nők teste. nemsokára megyek vissza hozzá, hogy felírjon vmi gyógyszert a gondomra, mert bár babát még nem tervezek, de jó lenne ha helyrejönne a ciklusom. Nem tudom, hogy te beszéltél-e már erről az orvosoddal, de egy konzultációt/vizsgálatot megér, hogy tisztán lásd, mi a helyzet veled :)

20/L

2009. aug. 13. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
csatlakozom, nagyon jó oldal, mindent meg lehet belőle tudni, ami csak kell a teherbeséshez.
2009. aug. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!