Mit gondoltok arrol a norol aki 40 felett akar gyereket?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 18:15
2/8 anonim válasza:
sok sikert neki, tisztelem, aki vállalja "ennyi idősen"
..egyébként ma már a negyven nem nagy szám, sokan 40 felett is egészséges babát szülnek...
3/8 A kérdező kommentje:
soha nem akartam gyereket, huztam-halasztottam, igy csak tavaly, 39 evesen szultem. Most jottem ra hogy milyen csodalatos dolog anyanak lenni, soha nem fogom megbocsatani magamnak hogy eddig vartam. De azt hiszem (sot meggyozodesem !) hogy meg nem keso, meg egy kistestver eppen belefer!
2010. márc. 14. 18:23
4/8 anonim válasza:
szurkolok neki :) teljesen természetes dolog. babát akkor kell vállalni, amikor érzi az ember, nem pedig akkor amikor biológiailag jónak mondják. szerintem..
5/8 anonim válasza:
2. ja ha a második gyerek, akkor meg abszolút ne legyen rossz érzésed.....hajrá babaprojekt
6/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed akkor miért ne. A baba az a világ legcsodálatosabb dolga. Sok sikert hozzá.
8/8 anonim válasza:
Szerintem ennek semmi akadalya, ne aggodj. 39 eves korod elott nem erezted fontosnak ezt a temat, most igen. Nalad most jott el az ideje (azaz mar tavaly az elsovel). Mindenkinel maskor jon el ez az erzes.
Sok sikert a masodik baba project-hez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!