Fél éves gyereket fogyókúráztatni? Tényleg létezik ilyen vagy ezt is csak a média fújta fel? Mit gondoltok?
Erre a cikkre akadtam az előbb. Engem eléggé megdöbbentett...
Tényleg igaz lenne, hogy egy átlagos 6 hós gyereknek elég napi 1,5 dl tápszer? :O Ezt orvos mondhatta, vagy honnan veszi a celeb anyuka? Az én Dávidom ilyen idősen sokkal többet evett és mégsem volt kövér és most sem az, sőt...
Anyukák ti mit gondoltok?
Azt, hogy már unom...
Az elmúlt 1,5 nap alatt ez legalább a 6. kérdés ezzel kapcsolatban...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
És még legalább 10 ilyet tudnék linkelni csak a mai napról!!!
Azt gondolom,hogy már nagyon unom a Sarka Katás kérdéseket!
Ha valóban így van akkor ez a nő nem százas,de az is lehet,hogy kamu,a búlvárlapok már nem tudnak mit kitalálni,hogy eladják a szennylapokat.
Kb. ennyi a véleményem:D
Mielött még elfajulnának a dolgok!
3 féleképpen próbáltam ugyan ezt a kérdést kiírni, és tényleg nem dobja ki hasonló kérdésekhez.Ami mellesleg furcsa, de fölöslegesen ne bántsuk szegényt.
Szia!
Már tényleg ez a sokadik kérdés Sarka Katáról :)
Ahhoz képest hogy 2 gyerekes anyuka elég fura a gondolkodása!
Én nemhiszem el hogy vannak ilyen anyukák akik már a 6 hónapos babájukat diétáztatják!
Komolyan mondom hihetetlen....
Az én kisfiam is kicsit pufi volt fél évesen dehát istenem nem fogom éheztetni a gyerekemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!