Rossz vérzés. Terhes lehetek?
Elnézést a bugyuta kérdés fogalmazásért de lényegre törő akartam lenni.
Lassan fél éve szedek fogamzásátló tablettát, rendszeresen és pontosan talán 1-2 óra eltérés lehetett köztük. A mostani ciklusom megjött ugyan de rettenetesen kevés van inkább foltokban van, mint sem normál vérzés és valahol azt olvastam hogy ez a teressé jele is lehet. A párommal gumi nélkül vagyunk együtt de sosem élvez belém (bocsánat) tudom, hogy az előváladéktól is van esély de csekély, amolyan megnyugtatásképpen szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek? Szerintetek lehetek terhes? Sajnos tesztet nem tudok venni mert kisfaluban lakom és nem akarom a pletykát..
Ciklus alatt mindig gumival voltunk együtt, tabinál pedig megszakításos módszerrel.
Kérlek normális válaszokat írjatok, mert nem egy 10 éves csitri vagyok aki buliban fűvel-fával aztán fejvakargatva pötyög ide.. :)
Előre is köszönöm! 20/L
a tabi nem öl meg semmit. az úgy működik, hogy becsapja a szervezetedet így azt hiszi terhes vagy. ha rendesen szeded akkor peteérésed sincs.
az előváladékot meg egyébként se lehet megölni úgymond :D
előváladékban lehet sperma, de csak akkor ha előtte már elélvezett a párod, tehát második aktusnál vagy ha találkozásotok előtt rárántott. akkor maradhat spermium a húgycsőben ami ha meg is történik, kiürül nagy eséllyel.
szóval a tabletta és a megszakítás épp elég biztos, hogy ne terhességre gondolj.
de ettől persze előfordulhat egy gikszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!