Szerintetek lehetek terhes?
Sziasztok!
július 31.-én éjjel 11:30-kor történt a baleset, és másnap 12-kor már bevettem az Escapelle nevű esemény utáni tablettát.
Sajnos fogalmam sincs mikor van peteérésem, vagy h mikor kéne megjönnie, mivel rendszertelen a menzeszem.
Szerintetek lehetek terhes? Mellékhatásokat nem észleltem, csak fáradt voltam.
Azóta lassan 1 hét telt el, de még sem vérzés sem semilyen más tünetet nem észlelek.
Tapasztalatok?
Köszi
21/L
Èn 11 napja vettem be Escapelle-t mert kiszakadt az óvszer és teljesen belém élvezett a pàrom. Mivel nekem is néha rendszertelen a ciklusom így eléggé bizonytalan voltam a peteérést illetően. Màsnap doki. Ott mondtàk,hogy nem 100% a 72 óràs szóval 2 hét múlva teszteljek meg menjek vissza ha bàrmit tapasztalok pl.nem jön meg vagy kevesebb stb. 7 napra rà hogy bevettem a gyógyszert,vérezni kezdtem ami most is tart a 4. napja. Erős alhasi fàjdalmaim voltak,görcsöltem elötte. Pàr nap múlva tesztelek majd. Azt javaslom tesztet csinàlj mindenképp!!! Semmi sincs kizàrva!
25/N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!