Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők! Miért ilyen...

Görbeszakértők! Miért ilyen cikcakkos a görbém?

Figyelt kérdés
Ez az első hónap,hogy görbét vezetek. Minden reggel 7kor mérek.Nem értem miért ilyen? Ez baj?
2015. szept. 25. 10:32
 1/4 A kérdező kommentje:
2015. szept. 25. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát van ilyen.. Nekem ilyen cikk-cakkos görbéből lett baba, ne aggódj... Még ciklus elején vagy, majd később számít, hogy leessen, majd felmenjen és fent is maradjon. Előtte van amikor cikk-cakkos, van amikor egyenletes, nem sokat jelent. Nekem mikor gyönyörű tankönyve illő görbém volt nem volt baba. Mikor cikk-cakkos volt, késői ovuval, abból meg lett :)
2015. szept. 25. 11:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem baj, ovuláció előtt mindenkinek cikkcakkos, utána nem szabad, hogy cikkcakkos legyen, és, hogy le essen, bár vannak kivételek, pl.nekem is leesett, és mégis baba van a dologban. Itt az én babás görbém: [link]

Sok szerencsét :)

8+2 hkm.

2015. szept. 25. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:

ez az én augusztusi cikk cakkos görbém :-)

[link]

ez a hónap meg teljesen normálisan alakul eddig.

2015. szept. 25. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!