Görbeszakértők! Miért ilyen cikcakkos a görbém?
Figyelt kérdés
Ez az első hónap,hogy görbét vezetek. Minden reggel 7kor mérek.Nem értem miért ilyen? Ez baj?2015. szept. 25. 10:32
2/4 anonim válasza:
Hát van ilyen.. Nekem ilyen cikk-cakkos görbéből lett baba, ne aggódj... Még ciklus elején vagy, majd később számít, hogy leessen, majd felmenjen és fent is maradjon. Előtte van amikor cikk-cakkos, van amikor egyenletes, nem sokat jelent. Nekem mikor gyönyörű tankönyve illő görbém volt nem volt baba. Mikor cikk-cakkos volt, késői ovuval, abból meg lett :)
3/4 anonim válasza:
Nem baj, ovuláció előtt mindenkinek cikkcakkos, utána nem szabad, hogy cikkcakkos legyen, és, hogy le essen, bár vannak kivételek, pl.nekem is leesett, és mégis baba van a dologban. Itt az én babás görbém: [link]
Sok szerencsét :)
8+2 hkm.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!