Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Görbeszakértők megnéznétek?

Görbeszakértők megnéznétek?

Figyelt kérdés

[link]

Elméletileg 31 napos a cikklusom,de most később volt ovum így 6-ra nem várom.Szerintetek az a nagy leesés mi lehet?

2015. ápr. 3. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
ez esélyes ha fent marad hőd ilyen szépen.
2015. ápr. 3. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Ebbol semmire nem lehet kovetkeztetni. Nekem is mindig magasan volt a hom, es a mensi reggelen esett csak le.

Egy gorbe a nemvart napjaig nem utalhat terhessegre. Kiveve az ugynevezett trifazisos gorbe, de a tied nem az.

Ettol meg lehet, hogy osszejott a baba, tehat nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, hanem csak azt, hogy ebbol a gorbebol nem tudni.

2015. ápr. 3. 14:44
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

2-es egy szóval nem írtam,hogy terhességre gondolok.Szimplán kíváncsi vagyok,hogy miért lehet ilyen a görbém mármint,hogy ennyire ugrál ovu után.

2015. ápr. 3. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van, figyelmetlen voltam.

Az a leeses teljesen normalis, bar nincs mindenkinel. Az ovu utan par nappal 2-3 nap erejeig ujra megemelkedik az osztrogen szint, ami a ho atmeneti leeseset okozza.

2015. ápr. 3. 15:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Nincs semmi baj :)!

Köszönöm szépen a válaszodat már értem miért van a nagy leesés :)

2015. ápr. 3. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Szivesen :)
2015. ápr. 3. 19:28
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez a mai görbém:

[link]

Reménykedhetek?

2015. ápr. 5. 11:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Reménykedhetsz 😉️ Amúgy minden nap azonos időben méred?
2015. ápr. 5. 16:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen minden egyes nap 6:40-kor mérem hüvelyben 10 percig higanyos hőmérővel.Egyszer mértem ebben a hónapban 5:10-kor az pedig 1-jén volt.
2015. ápr. 5. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!