Görbeszakértők megnéznétek?
Elméletileg 31 napos a cikklusom,de most később volt ovum így 6-ra nem várom.Szerintetek az a nagy leesés mi lehet?
Ebbol semmire nem lehet kovetkeztetni. Nekem is mindig magasan volt a hom, es a mensi reggelen esett csak le.
Egy gorbe a nemvart napjaig nem utalhat terhessegre. Kiveve az ugynevezett trifazisos gorbe, de a tied nem az.
Ettol meg lehet, hogy osszejott a baba, tehat nem azt mondom, hogy nem vagy terhes, hanem csak azt, hogy ebbol a gorbebol nem tudni.
Köszönöm a válaszokat!
2-es egy szóval nem írtam,hogy terhességre gondolok.Szimplán kíváncsi vagyok,hogy miért lehet ilyen a görbém mármint,hogy ennyire ugrál ovu után.
Igen, igazad van, figyelmetlen voltam.
Az a leeses teljesen normalis, bar nincs mindenkinel. Az ovu utan par nappal 2-3 nap erejeig ujra megemelkedik az osztrogen szint, ami a ho atmeneti leeseset okozza.
Nincs semmi baj :)!
Köszönöm szépen a válaszodat már értem miért van a nagy leesés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!