Görbeelemzés segítséget kérnék. Mitől lehet ez? Esetleg a cickafark vagy palástfű tea okozhat e magasabb alaphőt?
Figyelt kérdés
Menstruáció alatt 36.5 szokott lenni a hőm. Ciklus elején csodálatosan stagnál 36.5-ön. Jól mérek, ugyanabban az időben, ugyanazzal a mérővel. Nem befolyásolta semmi a hőm. Beteg nem vagyok. Semmi bajom.
A görbém: [link] Png
ha esetleg az augusztusi hónap is kell beteszem azt is
2015. szept. 25. 08:42
11/14 anonim válasza:
a többi hónapban viszont 4 napig volt meg a menzeszed. Én azért csinálnék a helyedben, biztos ami biztos.
12/14 A kérdező kommentje:
Megvannak a laboreredményeim előbb hívtam a dokit, azt mondta minden rendben van, viszont igy a görbét nem tudtam neki előadni hogy milyen a hőm. Nem lettem okosabb. :D viszont a férjem vizsgálatára kérdeztem rá, azt mondta hogy sztk-ba mennyünk majd de nem tudom még hogy hová kit kell keresni merre kell indulni. Köszi a segitséget.
2015. szept. 25. 09:40
13/14 anonim válasza:
Tesztelj, szerintem terhes vagy.
14/14 A kérdező kommentje:
Visszajöttem, hátha valami okosságot olvasok. Sajnos a hőm még mindig magas... Viszont az ég világon semmi tünetem nincs. Nem esik le a hőm, és nem tudom miért. Azt se tudom ha jön az ovu, akkor hová fog felugrani... Bízom mai nap is abba hogy a holnapi hőm végre visszaáll 36.4-5-re. Persze ha bármi információm van, megírom, addig is várom esetleg a további segítséget. Tesztet nem csináltam. Vidéken sajnos képtelenség kapni. Talán holnap ha a gyógyszertárba van. De a kérdés leginkább az, ha nem vagyok terhes akkor mitől van fenn úgy a hőm, hogy beteg se vagyok. Mert szerintem logikusan nézve nem vagyok terhes, hiszen meg is jött... és tüneteim sincsenek.
2015. szept. 27. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!