Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark+palástfű de mégis...

Cickafark+palástfű de mégis mikor és hogy?

Figyelt kérdés

Júni.6.-óta nem volt mensim az orvos ráerősített a teszt negatív eredményére.Eddig a ciklusaim 30-40naposak voltak.Closty-t akar felírni a doki,de én előtte inkább megpróbálnám a teákat.De nem tudom mivel kezdjem és mikor?!

Ha cickafarkkal kezdenék hátha meghozná a mensit utána meg mehet a palástfű?Szerintetek így jó lehet?

2015. aug. 3. 05:57
 1/6 Bella169 ***** válasza:

Szia.

A cickafark a peteérést segíti elő, a palástfű a méhnyálka hártyára és a beágyazódásra van hatással. Várd meg míg megjön és akkor a mensi első napjától peteérésig kell inni a cickafarkfű teát, reggel, éhgyomorra, és peteéréstől a következő mensiig a palástfűteát, reggel, este egy-egy bögrével (nem kell éhgyomorra).

2015. aug. 3. 06:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A cickafark tea valóban segíthet, hogy megjöjjön a vérzésed. Napi egy csészénél ne igyál többet, de azt reggel éhgyomorra. Ezzel nem fogsz ártani. Ha megjön, akkor az első naptól az ovulációig cickafark, vagy cickafark+ málnalevés 1:1 arányban, utána a ciklus végéig palástfű.
2015. aug. 3. 09:28
 3/6 anonim ***** válasza:
A mensi első napjàtól a 14. napig, vagy ha tudod hogy mikor van ovu, akkor addig- cickafarkfű, kb. 1 ek. teafüvet àztass 10 percig, aztàn szűrd le, lehetőleg cukor nélkül vagy mézzel édesìtsd, fém ne érjen a főzethez, ezt langyosan, reggel, éhgyomorra idd, utàna fél óràig ne egyél még. Palàstfű 14. naptól vagy ovutól, amìg meg nem jön, ha pozi e terhességi teszt, akkor a 12. hétig nyugodtan meget, ugyanúgy kell készìteni, mint a cixkafark teàt.
2015. aug. 3. 14:54
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget igazából tényleg az érdekelt hogy így hogy nem volt már egy ideje mensim hogyan is kezdjem a tea kúrát.

És akkor ez 3hónapig mehet?Szedhetek mellé e-vitamint vagy inkább valami terhes vitamint?

2015. aug. 3. 14:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Fél évente érdemes 1 hónap szünetet hagyni. Vitamin mehet.
2015. aug. 3. 15:15
 6/6 Kittyke777 válasza:
A cickafark a tuszoerest is elosegiti de sokminden masra is jo, belinkelek egy oldalt, olvasd el nagyon hasznos es a vegen van egy kura receptje en mar probaltam es egy honapot hasznaltam utana ra 3 honapra teherbe estem, de sajnos el is veteltem valszoinuleg sargatest elegtelenseg miatt, es a dokim nem javasolt semmilyen utanpotlast pedig a palastfu tea vagy a utrogestan kupp lehet hogy megmentette volna a babam, szoval szerintem amig nem jon meg a mesid igyal csak cickafarkot de ha megjott probald ki ezt a kevereket, minden osszetevojet megtalalod a bio boltokban, kicsit fanyar az ize, de meg lehet szokni :) Sok sikert
2016. szept. 2. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!