Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek a kistesó nehezen...

Akinek a kistesó nehezen akart összejönni, elkeseredtetek? Volt egy pont, ahol feladtátok?

Figyelt kérdés

Már 5 éves a nagyobbik gyerkőc, ő se jött túl könnyen, bár még egy éven belül volt. Azóta viszont "öregebbek" lettünk, még ha most összejönne a kistesó, akkor is 50 éves lennék, mire betölti a 18-at, és már egy ideje próbálkozunk. Most úgy vagyok vele, hogy ha még egy bő fél éven belül nem jön össze, akkor inkább feladom, nem akarok 33 éves korom után szülni, és nem akarok végigjárni 86 vizsgálatot, lombikot, ilyeneket.

Szeretném nagyon, ha négy tagú lenne a családunk, ha lenne a gyerkőcnek kistesója, de nem minden áron. Normális, hogy így állok hozzá?

2015. szept. 23. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk 7év korkülönbséggel született a második. 30 körüliek vagyunk és még 2 babát szeretnénk. Engem nagyon megviselt hogy nem akart jönni a kistesó de épp amikor sikerült beletörődnöm hogy nem lesz, akkor jött.

Az hogy ki hány éves koráig szül, teljesen egyéni, mindenki maga tudja. Én 40 éves kornál húztam meg a határt, de addig mindent meg fogok tenni azért hogy sikerüljön, csak már nem görcsölök úgy rá, mint a másodiknál.

Sok sikert!

2015. szept. 23. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Te életed, te döntésed. Van aki 40 évesen szül, ha neked 33 a max, akkor tégy úgy!

Én nem hiszem hogy feladnám, ha tényleg akarnék még egy gyereket.

2015. szept. 23. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi mar a 3. babara varunk 4 honapja. A ket kisfiunk kozul az idosebbik becsuszott (egyetlenegyszer nem vedekeztunk csak) a kicsi pedig az elso probalkozos honapban megfogant.

Tudom ,hogy 4 honap meg nem hosszu ido es,hogy orulhetnek (megelegedhetnek) 2 gyonyoru ,egezseges gyerekkel. Nalunk a ferjem nagyon szeretne 3. babat , es foleg ezert szeretnem en is. Meg csak 27 eves vagyok, egyenlore nem keseredtem el csak furcsa,hogy a ket fiu meg egybol osszejott.

Egyebkent erdekes mert a kornyezetunkben sok parrol tudok ahol eppen a 2. vagy a 3. baba nem akar jonni.

Szomszedasszonyom most varja a 4. babat, 3 lanyuk van, ebbol 2 elso probalkozasra osszejott a 3. meg becsuszott. Most erre a 4. babara vartak tobb mint fel evet.

Tegnap egy anyukaval beszelgettem az oviban akinek a fia szinten 5 eves , egy csoportba jar a nagyfiammal es ott sem jon a baba pedig orvostol orvosig jar es elvileg minden rendben van nala.

Kerdezo, szerintem se add fel!

Baratnom 33 evesen ment ferjhez,volt 5 vetelese majd 37 evesen szulte meg az elso lanyat aztan ra 1 evre a masodikat (13 honap van a csajok kozott). Nagyon nehez volt neki is es volt olyan pont amikor ugy erezte,hogy feladja , de szerencsere nem tette :)

2015. szept. 24. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
40 éves vagyok, és terhes. Mire 18 lesz, stb., stb., persze. Én se így terveztem, de ez lett. (Nem értem különben, mi ez a számolósdi. Az előző nőgyógyászom mondta, hogy őt 58 évesen szülte az anyja. Most mondtam volna, hogy kár volt?)
2015. szept. 24. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2015. szept. 25. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!