Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez minden esetben terhességet...

Ez minden esetben terhességet jelenthet?

Figyelt kérdés

A barátommal együtt voltunk, óvszerrel, és kicsit előváladékos lett a gumi külseje.

A menstruációm megjött, a 27. Napon. Reggelenként erős volt /3óra alatt szinte átáztam/ délutánonként gyenge, vagy normális. 5 napig tartott+2 napig barnáztam. Mióta elmúlt, fáj a mellem, főleg a bimbóm. Szurkál a méhem környékén, és petefészkem, felváltva /ez 2 hete/. 3 napja hányingerem van. A mensim alatt készített tesztek, az 5.hétben.: mensi alatt /4./napon este: negatív

Mensi teljes elmúlása utáni reggeli vizeletből: negatív /az aktus után 22 nappal, peteérés után 19-20 nappal azaz majdnem 3 héttel/

Orvoshoz, a jövő héten megyek, csak.

Ez most mi lehet? Terhességnek mennyi esélye van? Köszönöm! 16/L

2015. szept. 21. 21:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, nulla, zéró esélye van a terhességnek. Megjött, teszt negatív. Eleve teljesen ostobának kell lenni, hogy az erről szóló kérdést úgy tedd fel, hogy "minden esetben terhességet jelent". Orvoshoz se kell menni, és még kevésbé kell cisztát meg egyebeket webdiagnosztizálni. Ezek, amiket felsoroltál, nem tünetek, hanem a normál működés.
2015. szept. 22. 09:01
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönőm! Nagyon parázós vagyok. Inkább azt kéne kezeltetni. Haha.

De tényleg.

Előző válaszoló: úgy tud, hogy olyan lett a keze, és megfogta a külsejét, meg a hasunk is olyan lett. Az nap első /egyetlen/ aktus volt, előtte fürdött.

Köszi a válaszokat

2015. szept. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!