Lányok, akiknek nem akar összejönni a baba, szoktátok úgy érezni, hogy belefáradtatok?
NE-NE-NE ADD FEL!!!Igaz én még nagyon az elején járok a baba projektel,de nem szabad feladni!Bár ha görcsösen akarod,akkor meg azért nem jön össze...!!!
Kitartás!!!Jövő hónapban összejön!!!
Szia!Az első vagyok!
Ne keseredj el,mert soha nem szabad feladni!Igaz Én még nagyon az elején tartok a próbálkozással,de mikor megjött,akkor talán mégnagyobb erőt vettem magamon,hogy jövő hónapban összejön!Azt hittem,hogy teljesen magam alatt leszek,ha megjön,de nem sokkal erősebb lettem!Na és persze a hormonok is...!Én is úgy éreztem magam,mint Te meg tudtam volna őrülni,hogy holnap megjön,de amikor bekopogtatott semmi..!Nem vagyunk egyformák,de ne add fel!!
Tudom ez nem nagy vigasz de ,ha egyszer már sikerült teherbe esned akkor már tudod hogy termékeny vagy. Tudod hogy a baba miért ment el,voltál teljeskörű kivizsgáláson?
MI négy éve várjuk a babát,igaz még orvoshoz csak most fordultunk úgyhogy várom izgatottan mik lesznek az eredményeim. De nekem még egyszer sem fogant meg a baba :(
Sok sikert mielőbbi babásodást :)
mi már 2,5 éve próbálkozunk, most a dokim a hőmérőzést javasolta, meg szerdán megyek uh-ra mert elvben peteérésem van.
a rákszűrés rendben, vér-hormon-sperma rendben.
nem tudom
de ne keseredj el!!! néha én is kiborulok teljesen, főleg ha megjön, és látom a páromon, hogy ő is teljesen kikészül, mikor látja hogy betétet veszek, vagy "óriási" mensis bugyi :) van rajtam.
egy kicsit ilyenkor látom rajta, hogy ő is kezd belefáradni.
de aztán megbeszéljük, és próbálkozunk
ne add fel.
össze fog jönni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!