Szellemcsik lenne?
Figyelt kérdés
3napom van a nem vartig. Progeszteron kremet hasznalok, ezert tesztelek,hogy tudjam abba kell-e hagynom a kremet.
A teszten megjelent ez a halvany csik, es ahogy teljesen megszaradt eltunt a csik is :(
2015. szept. 18. 15:03
2/10 anonim válasza:
A kepen halvanyan latszik a csîk!
3/10 anonim válasza:
Szia!Szerintem ez halvány pozi!!!:)/ Halkan gratula /
4/10 A kérdező kommentje:
Hu, hat akkor remenykedem. :)
2015. szept. 18. 15:29
5/10 anonim válasza:
Háááát, valami van, de mintha szürke lenne. Holnap kiderül.
6/10 anonim válasza:
Nekem is szurkenek tunik. Ilyen tesztem volt mondjuk one step es nem volt baba.
Remelem neked baba lesz! Drukkolok
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Megcsinaltam masikat is (nyilvan nem mervado napkoznen) azon is volt ugyanilyen csik azon nagyon nagyon picit latszik is meg
Majd kiderul
2015. szept. 18. 16:33
8/10 anonim válasza:
Ez one step? Hányas? Nekem a 10 es mutatta nem várt előtt 3 nappal és ilyen volt mint a tiéd. Facelle mártogatóst vegyél, de 1-2 nap múlva nekem a one step is mutatta már. Drukk írj!
9/10 A kérdező kommentje:
Cortez
One step (amazonrol rendeltem)
2015. szept. 18. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!