Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki használt már ilyen tesztet?...

Ki használt már ilyen tesztet? Vélemény? Linkeltem a képet, nem tudom eldönteni hogy szellemcsík e vagy halvány pozi.

Figyelt kérdés
[link]
2015. aug. 31. 15:13
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
[link] telefonrol jobban látszik,gépen nem igazán
2015. aug. 31. 15:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez még minden lehet. Várj pár napot, és tesztelj megint. Viszont én a helyedben reménykednék, mert nem csak egy szürke csík, hanem kék ;) Szurkolok!
2015. aug. 31. 15:18
 3/20 anonim ***** válasza:
Ez csak egy szellemcsík.
2015. aug. 31. 15:38
 4/20 anonim ***** válasza:
Én kéknek látom inkább, mint szürkének. Szerintem is bármi lehet még...tesztelj később. :)
2015. aug. 31. 15:43
 5/20 anonim ***** válasza:

[link]

Jól lesötétítve.

2015. aug. 31. 15:44
 6/20 anonim ***** válasza:

Késik már a mensid? Ha nem várd meg azt a napot, mikor meg kéne jönnie. Ha igen, akkor két nap múlva tesztelj megint reggeli vizeletbōl.

Személy szerint utálom a kék teszteket, olyan halványnak tūnnek nekem, még a komtrollcsík is.(nem a te tesztedre mondom, hanem alapból.)

2015. aug. 31. 15:44
 7/20 anonim ***** válasza:

Ez testamed? Nekem volt már szellemcsíkos: [link]

Igaz, nekem vékony csík volt rajta. Én ezekben a kék tesztekben nem bízom. Nem tudsz abból sem kiindulni, hogy színes-e a csík, vagy szürke, szellemcsík-e, mivel a festékanyag kék rajtuk. Ennyire halvány tesztben én még nem bíznék.

2015. aug. 31. 15:56
 8/20 anonim ***** válasza:

7-es vagyok, ez a teszt pedig egy Clearblue, szintén szép kék teszt: [link]

És ez is szellemcsík, ami rajta van, annak elelnére, hogy vastag (tuti nem volt baba, más tesztek negatívak voltak).

2015. aug. 31. 15:58
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Azért csináltam tesztet mert fáj a derekam,fáradt vagyok mindig,furcsán érzem magam....nem késik még,de mindenképp csinálok másik tesztet majd a hétvége felé
2015. aug. 31. 17:38
 10/20 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitiv gyanus. Nekem is ilyen volt nemvart elott utana ket napra mar nem volt kerdes. Szerintem ez kek en szetszedtem, hogy lassam a szinet ha van hcg csak akkor lesz kekes! Bizakodhatsz, drukkolok!
2015. aug. 31. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!