Van itt valaki olyan aki használt INOFOLIC - ot?
Figyelt kérdés
terherbeesés2015. aug. 24. 18:49
2/14 A kérdező kommentje:
milyen tapasztalatod van róla?
2015. aug. 24. 19:09
3/14 anonim válasza:
Szia, en ciklus 13. Napjatol iszom.
Acne-pco-m van, az orvosom mondta, h kezdjem el inni.
Peteeresem is van vervetel alapjan, eddig 28-32 napra megjott. Az orvos szerint ez beallitja, na hat mar 42. Napnal jarok es nincs mensim, teszt negativ :( szoval nem tudok mit mondani :(
Valaki esetleg akinek kitolta a mensijet?
4/14 sylvi860617 válasza:
Szia én ittam.Január 7-én voltam nődokinál 4 havi sikertelenség után kíváncsi voltam , hogy van e vmi probléma.Ő akkor pcos-t állapított meg és javasolta z inofolic ivását és elküldött 3. és 21. napi hormon vérvételre a következő menzimnél.Másnap meg is vettem és elkezdtem inni.Január 28-ra nem vártam, de előtte már egy nappal pozitívat teszteltem.Nem tudom azóta sem , hogy ennek köszönhetem e a sikert, vagy lehet nem is volt olyan nagy problémám nem tudom, mert az idő mg ittam elég kevés de azért leírtam.Üdv 34 hkm
5/14 A kérdező kommentje:
mink is szeretnénk már babát de valahogy nem akar jonni a gólya...
2015. aug. 26. 15:18
6/14 A kérdező kommentje:
állitólag FEMIBIAN 800 as is nagyon jó...sok jót olvastam róla..
2015. aug. 26. 15:21
8/14 A kérdező kommentje:
aznem állat hanem személy nálunk igy mondják.
2015. szept. 3. 09:34
9/14 anonim válasza:
És miért nem mondjátok normálisan, helyesen?
10/14 A kérdező kommentje:
bocsi szlovákiában máshogy ejtik.
2015. szept. 4. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!