Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igy mar biztosan kizarhatom a...

Igy mar biztosan kizarhatom a terhesseget? Orvoshoz nincs lehetosegem menni es 19 napja kesik. Ezert lenne fontos a valaszotok 23/L

Figyelt kérdés
A mult honapban is kesett par napot de most mar 19 napja kesik. Csinaltam tesztet 2 nap kesessel negativ, csinaltam meg egyet 10 nap kesessel negativ azota nem teszteltem mert szerintem 10 nap kesessel mar ki kellett volna mutatnia ha babo lenne. Kulfoldon vagyok ket honap mulva megyek haza es csak akkor tudok dokihoz menni:(( ketsegbe vagyok esve hogy ha nem terhesseg akkor mi bajom lehet? Amugy azt vettem eszre hogy a szam folott megjelent par szor szal az utobbi hetekben ez lehet valami hormon zavar? Ugye nem lesz bajszom ettol amig haza megyek? Tenyleg nem tudom mihez kezdjek meg vagyok remulve:(. Ja es akkor a lenyeg hogy az utobbi tesztnek mar hihetek , vagy volt mar valaki ugy hogy nagyon keson let pozitiv tesztje?
2015. szept. 17. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Biztos nem vagy terhes. Menj orvoshoz, amint tudsz.
2015. szept. 17. 17:19
 2/3 anonim ***** válasza:
En ilyet nem mernek kijelenteni, első. Lehet, hogy terhes. Pláne ha egyféle tesztet használt - simán kifoghatott egy hibás szériát. Plusz lehet hogy korán tesztelt az elsővel és mondjuk túl híg volt a vizelet a másodiknál. Vegyél két különböző típusú tesztet és használd azokat. Reggeli első vizelet, éjjel ne igyál sokat. Orvoshoz ég külföldön is el lehet menni. Gondolom nem biztosítás nélkül mentél ki hónapokra. ...
2015. szept. 17. 18:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk honnan kéne ezt tudnunk??? Lehet terhes vagy.. De lehet hogy nem.

Menj nőgyógyászhoz

2015. szept. 17. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!