Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » FONTOS! Van még remény?

FONTOS! Van még remény?

Figyelt kérdés
Ma két hete, hogy meg volt az aktus! Csináltam most két tesztet, de negatív lett....esetleg reménykedhetek még?? :( Vagy túl hamar csináltam?? Kérlek írjatok véleményeket, illetve saját tapasztalatokat!!

2015. aug. 31. 10:07
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem várd meg a nemvárt napját, és rá 3 napra tesztelj, az már biztosan kimutatja
2015. aug. 31. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem 4 nappal AZUTÁN mutatta ki először a teszt, hogy meg kell volna jönnie.
2015. aug. 31. 10:13
 3/6 anonim válasza:
Nekem is a várt nap után 3 nappal még csak halványan, de kimutatta, másnap megint csináltam, az már határozott 2 csík volt.Akár 15 nap is lehet az aktustól számított beágyaztódás és onnantól emelkedik a HCG szint a szervezetben, azt mutatja ki a teszt is.A vizelet legvégében van a legtöbb HCG, ha jól emlékszem... szorítok!
2015. aug. 31. 10:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Hála Nektek tovább él bennem a remény!!! :)) Nagyon bízom benne, hogy pozitív lesz!!
2015. aug. 31. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha ovukor voltatok egyutt, es azota telt el 2 het, akkor varj meg 1-2 napot, de ha nem akkor, akkor szerintem felelsleges hiu remenyeket kelteni, nem mindenkinek jon ossze, 1 "lovesbol" azonnal!
2015. aug. 31. 12:31
 6/6 A kérdező kommentje:
A menstruációs teló naptárom szerint pont az aktuskor volt ovum! Elvileg holnap után kellene, hogy megjöjjön!
2015. aug. 31. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!