Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi szólnál ha a párod ezt...

Mi szólnál ha a párod ezt mondaná leendő gyerek ügyében?

Figyelt kérdés

Nem tudom még biztosan, hogy terhes vagyok e. Mondtam a páromnak hogy benne van a pakliba, a napokon belül csinálok tesztet. Nem terveztünk gyereket. Nem nagyon mondott semmi, csak kérdezte hogy mikor derül ki, illetve hogy mit lehet akkor tenni. Ezzel sugallva hogy el e lehet vetetni.

Én sem akarok gyereket, nem tudom mit tennék. De ő neki ez jutott eszébe. Hozzáteszem, tényleg nem volt ez soha téma, mert mindig azt mondtam hogy nekem nem kell gyerek.

2015. szept. 16. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Hát üdv a klubban. Én nagyon nem akarok gyereket, de a párom sem. Mégis volt egy kis baki, nem lehet visszacsinálni. Menzesz előtt egy nappal kiszakadt a gumi. Tablettát szedek, de pont kaptam akkor antibiotikumot, ezért védekeztünk. Másnap megjött, de én beleültem forró vizbe, mint valami idióta. Van egy tesztem itthon, de meg sem merem csinálni. Azt hiszem már kimutatná esti pisiből is, hisz ennek már jó 3 hete. Mi is most beszélünk erről. Szó mi szó, be vagyunk rendeseb fosva. Én nem lepődnék meg, ha a párom nem akarná, hisz én is ezt hangoztattan eddig, hogy én sem akarom. Én sem tudom mit tennék. Ne csodálkozz.
2015. szept. 16. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

A parod nem tudja ha nem vedekeztek benne van a pakliban?

Mit csodalkozik?

Ha azt mondtad nem kell gyerek akkor miert nem vedekzetek? Eloszor altalaban ezt lebeszeli a par akinek nincs, hogy nem vedekezunk ha osszejon megtarjuk.

2015. szept. 17. 07:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Vedekezunk gyogyszerrel. Hosszu lenne elmondani, de most ez tortent
2015. szept. 17. 08:24
 14/15 anonim ***** válasza:
34%
Sajnos mi nem látjuk át reálisan a dolgot, hiszen Te mindig azt mondtad a párodnak, Neked nem kell gyerek. Nálunk a párom hangoztatta sokáig, hogy neki aztán nem kell. Aztán egyszer a sarkamra álltam, hogy na ácsi, mert nekem majd igen. Nem most, de én igenis szeretnék majd. Hozzáteszem, 27 vagyok. Hallgatott és ennyivel le is zártuk a témát. Rá pár hónapra mindketten tudtuk, hogy történt egy kis baki és benne van a pakliban. Ő volt, aki nyugtatott és számára egyértelmű volt, ha besikerült, megtartjuk.
2015. szept. 17. 09:33
 15/15 anonim ***** válasza:
36%
Mikor még fiatalabbak voltunk a kapcsolatunk 1-4 évében a férjem is elvetette volna. Megértettem, hogy nem lett volna kész rá (de megtartottam volna, és mondta, hogy ő is támogatott volna, csak ha rajta múlik, akkor nem akarta volna még). Mivel te eleve nem akartál gyereket, védekeztek is, teljesen érthető az álláspontja. Neked gondolom mégis rosszulesett valami miatt, ezért írtad kia kérdést, nem?
2015. szept. 17. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!