Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mellérzékenység a 2. dpotol,...

Mellérzékenység a 2. dpotol, jelenthet babát, kinek volt már ilyen korán ilyen jellegű tünete?

Figyelt kérdés

Soha ez előtt nem voltak érzékenyek a melleim.Egyszer csak mikor terhes voltam de az is csak a 7-8.héttől kezdődött.most a 2.dpotól érzem először enyhén majd ma már úgy is éreztem h érzékeny hogy lehajoltam és hozzá ért a melltartóm.párommal egyébként ovu elötti este voltunk együtt.

Van akinek már ilyen hamar volt mellérzékenysége?

2015. szept. 16. 17:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
2. dpo? Második? Biztosan nem lehet terhes tünet. Ha voltál már terhes, tudhatnád az alapvető dolgokat a teherbeesésről...
2015. szept. 16. 17:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem az ovu után 4. napon kezdôdött mellérzékenység és 6.napon volt petefészekszúrás (beágyazódási folyamat). Máskor nem volt ilyen korán pms tünetkènt mellérzékenysèg.Terhes lettem abban ciklusban, 3 éves a fiam. Most újra babát várok, itt enyhébben és csak nem várt elôtt lett érzékenyebb, az is enyhén.
2015. szept. 16. 20:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Oh bocsánat a szóismétlésért, kétfelé figyeltem:-)
2015. szept. 16. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá.
2015. szept. 16. 20:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem is azért fura mert soha de soha nem fájt a mellem..se kicsit se nagyon.semennyire...csak most
2015. szept. 17. 09:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs volt e köze hozzá, de soha máskor nem volt így csak abban a ciklusban, amikor teherbeestem..
2015. szept. 17. 19:50
 7/14 A kérdező kommentje:

[link]

Ma reggel csináltam egy 25ös tesztet a 7.dpon

2015. szept. 20. 10:57
 8/14 Nitókrisz ***** válasza:
Szerintem ez latszik halvanyan :) de ha igen, akkor elobb eshettel teherbe szerintem
2015. szept. 21. 15:49
 9/14 anonim ***** válasza:
ez pozi, gratula!! :) dehát ez hogy lehet? :)
2015. szept. 21. 16:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :-) látod, nálam is ilyen korán jelezte. Készíts majd még pár nap múlva és oszd meg velünk:-) 2. voltam
2015. szept. 21. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!