Ti melyikre tippelnétek? Ez menstruáció előtti mellérzékenység vagy inkább terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Igazából van amelyik hónapban van mellfájdalmam mensi előtti napokban, van amikor meg semmi. Hogy ez mitől van, azt nem tudom. Amikor érzem, amikor a mellbimbóim lesznek érintésre picit érzékenyek. Most is ezt érzem. Este kezdődött, ma a 11. dpo-n vagyok és csütörtökön lenne a mensim. Ha valaki terhes, ugyanazt a mellérzékenységet érzi? Esetleg teljesen más jellegű mellfájdalom jelentkezne? Vagy ennyivel menstruáció előtt nem is lehet terhességtől? Köszi a véleményeket!2015. aug. 31. 08:52
1/2 anonim válasza:
szia! nekem is szokott jelentkezni, de nem minden hónapban. Elősször csak a mellbimbó kezd el érzékeny lenni, aztán az egész mellem, ami kb egy hétig tart, és azon a napon amikor elmúlik, általában megjön a menzeszem. Most éppen semmit sem érzek, és a 15. dpo-n vagyok. Szerintem ilyen korán még nincsenek tünetek, úgy tudom hogy a hcg okozza a terhes tüneteket, az pedig lehet hogy még nem termelődött. Majd írd meg hogy mi lett végül. Drukkolok :-)
2/2 anonim válasza:
nekem is minden menzesz előtt fájtak,amikor terhes votlam viszont sokkal-sokkal jobban majd leszakadtak,mikor levettem a melltartót pocsék volt,alig bírtam tusolni már kaptam vissza. meg tűzforrók is voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!