4 napja késik a mensim. Terhesség?
Figyelt kérdés
4 napja késik a mensim. 10.-e környékén voltunk együtt a párommal. Egy hete éreztem, hogy meg fog jönni. Szurkált oldalt a hasam, iszonyúan fájt a derekam. Soha nem szokott késni, de mindig fájdalmasan jön meg. Csináltam tesztet (többet is), de negatív lett. Néha néha fáj a mellem. Állandóan édességet ennék. Mi lehet???2015. aug. 30. 19:43
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy terhesség, csak később fogant meg a baba :) várj pár napot és tesztelj!
Majd írd le mi lett!
2/4 A kérdező kommentje:
Mennyivel később foganhatott? Nem voltunk azóta együtt, csak tegnap. 2 éve próbálkozunk sikertelenül.
2015. aug. 30. 20:03
3/4 anonim válasza:
Első vagyok
Azis lehet, hogy neked is lassan termelődik hcg a szervezetbe mint nekem.
Nekem első babánál úgy volt, hogy késett 5 napot, teszteltem, full negatív lett és megjött, következő hónapba pedig nem jött meg és kiderült, hogy 9 hetes pici magzatom van! :)
Majd írj, hogy mi lett !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!