Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » NTerhesseg kezdetekor, nem...

NTerhesseg kezdetekor, nem mindenkinel van mellerzekenyseg, mellnagyobbodas es hanyinger, hanyas?

Figyelt kérdés
Mert nekem nincs, de volt a multhetig allando faradtsagerzesem, es mindig aludtam volna, igaz ez meg most is van, h. mindig almos vagyok.
2015. aug. 27. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Kérdés: "NTerhesseg kezdetekor, nem mindenkinel van mellerzekenyseg, mellnagyobbodas es hanyinger, hanyas?"

Válasz: " nekem nincs"

Megválaszoltad magadnak a kérdést. Ügyi vagy :D

2015. aug. 27. 15:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem hánytam, mellnagyobbodás sem volt az első 3 hónapban.
2015. aug. 27. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem sem volt se hányás se mellnagyobbodás, viszont az első 3 hónapban állandóan aluszékony voltam
2015. aug. 27. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:

hát előző terhességemnél ovu után pár nappal már éreztem tüneteket.visszagondolva elég fura amúgy.először hőhullámok este,de nagyon durván,aztán munka közbeni majdnem elalvás(pedig fizikai munkát végeztem:D),néha néha napközben rámjött,hogy mindjárt nyakon hányok valakit,ilyen pillanatnyi hányingerek.Este durvábban rámjött(és ez mind mensi előtt).A melleim majdnem leszakadtak a helyükről,legalábbis úgy éreztem.Este felkeltem pisilni,és mintha két tonnások lennének a melleim,érzékenynek viszont nem mondanám.(Sajnos ebből missed ab lett a 9.héten)

Most csak reménykedem,hogy sikerült a baba,majd 6.án nem kellene megjönnie,viszont abszolút semmit nem érzek.Úgyhogy ha pozi lesz a tesztem,akkor igen létezik olyan,hogy nincsenek ezek a tünetek :)

majd irok!

2015. aug. 27. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat, a 4 es valaszolonak drukkolok h. baba legyen, es varom majd hogy irjal.
2015. aug. 28. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!