Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jovo heten tesztelnek de 1...

Jovo heten tesztelnek de 1 hete szedules mellerzekenyseg?

Figyelt kérdés
ha sikerult is a baba nem koraiak ezek a tunetek?es a peteerest sosem erzem meg viszont ebbe a honapba igen.hasszurka alhasi fajdalom mellerzekenyseg rengeteget ettem
2014. nov. 17. 16:15
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem is jövőhéten kell tesztelnem, és én is kb. 1 héttel ezelőtt szédülést, étvágy növekedést, alhasi fájdalmat és mellérzékenységet tapasztalok.

azt én sem tudom, hogy koraiak-e a tünetek, vagy sem, minden esetre drukkoljunk egymásnak :))

2014. nov. 17. 16:45
 2/9 A kérdező kommentje:
nagyon drukkolok neked :) miota probalkoztok?
2014. nov. 17. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Koraiak még a tünetek szerintem nagyon. Azok inkább a ki maradt menstruáció után jelentkeznek. De van akinek csak 6 hetesen.

Mind a kettőtöknek nagyon szurkolok!

2014. nov. 17. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
ez az első próbálkozós hónapunk :) és nektek ?
2014. nov. 17. 17:03
 5/9 A kérdező kommentje:
nekunk is az elso probalkozos honap.de nagyon rossz ez a szedules.a vernyomason jo eszek is rendesen.szoval nem tudom ha nem terhessegtol akkor mitol szedulhetek
2014. nov. 17. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
első vagyok megint. mindenképp írd meg, ha teszteltél, írok én is, alig bírom kivárni. :)
2014. nov. 17. 17:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia az enyém is egy kicsit hasonlít.

1 hetet kell nekem várnom míg tesztelhetek.

Viszont az elmúlt 1 hétben,szédülök,hányingerem van,hasam szúr és görcsölök,de viszont nálam semmi étvágy.

Sosem szoktam érezni a peteérést.

Remélem nektek összejött a baba. :D

Drukkolok

2014. nov. 17. 18:54
 8/9 A kérdező kommentje:
7es.akkor neked is ilyen tuneteid vannak.nekem meg az allando pisiles is van.az elobb is voltam pisilni de mar megint kell.10-es teszttel erdemes tesztelni?drukkolok mindenkinek
2014. nov. 17. 19:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen kedves kérdező,nekem is vannak tüneteim,pl:pisilési inger,hányinger,de az sajnos egész nap,fej fájás,görcsöl a hasam,szédülök.

Tesztelhetsz avval nyugodtan.

Nekem mindenki azt mondja,hogy korai lenne még a tünetek,de valaki meg érzi ezeket.

2014. nov. 17. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!