Csak ma kb. 6 olyan kérdéssel találkoztam hogy majd csak később kéne megjönnie de én már teszteltem és negatív és akkor most hú nem sikerült vagy mi?
Elhiszem hogy türelmet len az ember ilyenkor és nehéz kivárni én tudom (10 évet vártam a babámra mégis ki tudtam várni a tesztelést) De ez már bosszantó! Miért nem lehet megvárni hogy kimaradjon a menzesz? Ennyire türelmetlenek vagytok?( nem bántásból csak érdekel miért ez a nagy türelmetlenség? jó ha idegelitek magatokat?)
Te meg miért idegesìted magad ilyen hülyeségen, hogy számodra vadidegen emberek mikocsinálnak terhességi tesztet?
2014. okt. 16. 20:40
2/24 anonim válasza:
Akár én is feltehettem volna ezt a kérdést ;)
2014. okt. 16. 20:48
3/24 anonim válasza:
engem is idegesit, amikor normális kérdést nem látok az oldalon, csak olyanokat, hogy tippeljék meg a hetet, meg a nemet illetve, hogy van e második csik...pf.
2014. okt. 16. 21:05
4/24 anonim válasza:
Tényleg borzasztóak! De sztem csak már versenyeznek, meg uncsi a napjuk azt vmit ki kell írni. Borzasztó h milyen tudatlanok a mosta "gyerekvállalók". Amúgy iskolába is, általában anyuka is elmondja a lányának h akkor kell tesztelni ha kimarad mert akkor mutatja ki, de úgy látszik a mostaniak se suliba se az anyukájukra nem figyeltek. Ugyanolyan bosszantó h mostanába a full negatív tesztjeiket rakják fel, h jaj ti is látjátok a második csíkot? Hihetetlen h így akarnak gyereket vállalni!!!
2014. okt. 16. 21:06
5/24 anonim válasza:
Ettől sokkal kiakasztóbb, mikor egy satu negatív tesztre írják a hozzászólók, hogy: "mintha látnék valamit" " az enyém is ilyen volt" meg "halkan gratulálok"...
2014. okt. 16. 21:16
6/24 anonim válasza:
Én azt is bírom amikor egyértelműen egy csík van de mindig van legalább egy olyan aki látja mire gondol a kérdező és neki is pont olyan volt a tesztje és baba lett.
2014. okt. 16. 21:16
7/24 anonim válasza:
Az engem nem zavar, hogy ki mikor tesztel, engem az zavar, ha valaki feltesz egy kérdést, még a nemvárt menzesz előtt. Sokan írják válaszként, hogy miért nem tesztel az illető. Kvázi gáz az, aki akár még ha késik, sem tesztel egyből, hanem vár pár napot.
2014. okt. 16. 21:17
8/24 anonim válasza:
Engem nem bosszant, mindenki azt ír és kérdez amit akar. Én csak nem értem miért jó ez? Ha már valaki idő előtt/korán tesztel legyen azzal tisztában, hogy valószínűbb a negatív eredmény még akkor is, ha közben terhes. Én is mindig tesztelek a menstruáció késése előtt, de eszemben sincs feltenni azt a kérdést, hogy "Akkor most már nincs esélyem?". Hogy miért tesztelek korábban? Csak, mert, nekem így jó és ennyi. De nyugi! Nem fogom feltenni a negatív tesztem csak azért, hogy bárki is pozitívnak lássa. Ha meg mégis véletlenül felteszek egy kérdést a tesztemmel kapcsolatban, akkor nyugodtan átugorhattok felette, nem fogok haragudni! :)
Amúgy egy kérdésem van Hozzád Kérdező!
Te miért idegesíted magad mások dolga miatt?
2014. okt. 16. 21:17
9/24 anonim válasza:
Azért látom kedves kérdezö, és azok akiket szintén idegesitenek az ilyen kérdések mindannyian olvassátok ezeket, ha még azt is tudjátok h milyen válaszok szoktak lenni. Amit én nem értek h ha valami valakit ennyire idegesit, azt sztem nem olvassa el. Én is egyszeüen átugrom azokat a kérdéseket, ami nem érdekel, és nem kérdezem meg h miért kérdez ilyet valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!