Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik idő előtt tesztelnek miért?

Paraszt_Mári kérdése:

Akik idő előtt tesztelnek miért?

Figyelt kérdés

Csak ma kb. 6 olyan kérdéssel találkoztam hogy majd csak később kéne megjönnie de én már teszteltem és negatív és akkor most hú nem sikerült vagy mi?

Elhiszem hogy türelmet len az ember ilyenkor és nehéz kivárni én tudom (10 évet vártam a babámra mégis ki tudtam várni a tesztelést) De ez már bosszantó! Miért nem lehet megvárni hogy kimaradjon a menzesz? Ennyire türelmetlenek vagytok?( nem bántásból csak érdekel miért ez a nagy türelmetlenség? jó ha idegelitek magatokat?)

2014. okt. 16. 20:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%

2 dolog van amiért elolvasom az ilyen kérdéseket (halkan megjegyzem nem idegesít fel):

1, mert van hogy csak ilyen kérdések vannak feltéve és unatkozom.

2, jókat nevetek némelyiken :D

2014. okt. 16. 21:57
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Akkor most engem le lehet pontozni, mert en erdekesnek tartom mas tesztjeit nezegetni. Nagyon sok valasz erkezik ilyen kerdesekre. Szerintem a tobbseget erdekli. A kerdesre pedig a kerdezo megadta a valaszt, mert nem birnak varni. Az emberek mar csak ilyenek, nincs ezzel semmi baj.
2014. okt. 16. 22:16
 13/24 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ennél még durvábbak a "mennyi esélyem van, hogy teherbeestem", a "fáj mindenem terhes lehetek" típusú kérdések. Nem is értem, hogy ezeknél mit vár a kérdező, valószínűségszámítást, statisztikát, vagy esetleg jóslatot?! Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ijesztő-e, hogy ennyien ilyen alacsony értelmi színvonallal akarnak gyereket, vagy csak a próbálkozás bolondítja meg a nőket (remélem az utóbbi).
2014. okt. 16. 22:35
 14/24 anonim ***** válasza:
61%

67%

nem értem a problémád? 12-ben azt írod le lehet pontozni, aztán meg besérülsz, mert le is pontoznak???

Ez az oldal már csak ilyen, akkor is lepontoznak, ha nem kéne!

És hogy én miért olvasom el az ilyen: Halvány pozitív? című kérdéseket?

Érdekel, hogy a sok beleszuggerálásból végül is hány jelent terhességet! Egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan kérdés volt, ahol valóban terhes volt az illető!

2014. okt. 17. 04:13
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem a sok tininek a felelőtlenségrol szolo kérdése idegesít!

Azokat átugrom.

Te is lépjel tovább a tesztes kérdéseken,ha ennyire zavar!

En menzi elott 7 nappal eros pozit teszteltem 3eve,megsporoltam magamnak sok izgulos napot ezzel..

2014. okt. 17. 07:26
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Engem is idegesit, mondjuk en nem szoktam mar olvasni oket, de akkor is latom a kerdesek kozott.. Nekem szanalmasnak tunnek az ilyen kerdesek, meg a "megjott, de meg ugye lehetek terhes", "faj a hasam, mintha meg akarna jonni, lehet baba a dologban??" tipusuak is. Meg szinten nevetseges, amikor felraknak egy full negativ tesztet, vagy megkerdezik, hogy mikor tesztelt negativ lett, de fel ora multan ranezett, es pozitiv(olvassak mar el a teszt tajekoztatojat!!) es a sok valaszado meg adja is alajuk a lovat a halkan gratulalokkal, meg "az en ugyanilyen tesztem most mellettem szuszog" (ezektol hatvanyozottan raz a hideg) reakciokkal. Komolyan ugy tunik, mintha ide csak felelotlen tinik, meg teljesen megkattant, babat ketsegbeesetten akaro idiotak jarnanak, akik csak megerositest akarnak hallani az irrealisztikus elkepzeleseike.
2014. okt. 17. 08:07
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

Paraszt-Mári a név nagyon találó ;)

A lényeg,hogy ez a legnagyobb problémád,hogy ki milyen kérdéseket tesz fel...Hozzáteszem,ebből a fajta kérdésből is tapétázni lehetne.

Kívánom hogy soha ne legyen nagyobb problémád az életben :)

2014. okt. 17. 11:05
 18/24 A kérdező kommentje:
engem csak az érdekelt hogy mire ez a nagy sietség aztán jön a csalódás mert sokaknak meg magyarázzák hogy de biztos terhes aztán kb. 10 ből 1 volt terhes és jön a csalódás,. de erre választ nem kaptam
2014. okt. 17. 15:27
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Sziasztok! Karácsonyra nem várom? Tesztelhetek már? XD
2014. okt. 17. 18:25
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

19-es IGEN!

De szigorúan csak este,és utána töltsd fel negatívban/pozitívban/sötétítve/kivetítve a tesztet hogy mi is látjuk e a 2. csíkot :D

Ui.:Kazettás tesztet vegyél vagy digitálisat és utána cincáld szét darabokra,de ha tesztcsíkod van csak akkor mielőtt lefotózod rágasd össze a kutyáddal ;)

2014. okt. 17. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!